Benieuwd naar de prijzen?

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 10

Minicamping de Terp

Minicamping de Terp is een rustige boerencamping met 10 kampeerplaatsen gelegen aan de oostkant van Texel bij het plaatsje Den Hoorn. De camping is gelegen naast het bloembollenbedrijf van eigenaren. De kampeerplaatsen zijn 10×10 meter en zijn geschikt voor caravans, tenten en campers. Elke plaats is voorzien van stroom (16 AMP). Het sanitairgebouwtje is verwarmd en voorzien van warme douches, wastafels, toiletten en afwasgelegenheid. Voor de kleintjes is er een glijbaan, zandbak en schommel.

Kamperen bij de boer op Texel

Op loopafstand van de camping vind je de Waddendijk, waar je heerlijk kunt wandelen of fietsen langs het water.  Binnen 20 minuten fiets je via de dijk naar Oudeschild, thuisbasis van de vissersvloot van Texel. Hier kun je aan boord stappen van een kotter om garnalen te vissen of een bezoek te brengen aan de zeehonden in de Waddenzee. Bij het dorpje Oudeschild kun je een heerlijk zandstrandje vinden waar je kunt zwemmen en relaxen.

We hebben een aantal opties voor Minicamping de Terp voor je op een rijtje gezet:

Minicamping de Terp

Nederland Noord-Holland Texel Den Hoorn

Van der Sterrweg 11, Den Hoorn

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.