FarmCamps De Kamperhoek

Op dit moderne akkerbouwbedrijf in Zeeland van Huub en Martine en hun 3 jonge zoons verveel je je geen moment. En vanuit dit unieke plekje in Zeeuws Vlaanderen ben je zo in België! Vol trots laten boer Huub en zijn zoons je hun loods vol grote landbouwmachines en tractoren zien waarmee de boer zijn 70 hectare akkers bewerkt. Boer Huub verbouwt o.a. bruine bonen, tarwe, aardappelen, uien, suikerbieten en maïs. Geniet hier van de weidse uitzichten over de akkers tot lekker zonnen op één van de dichtbij gelegen Westerschelde strandjes. Oh ja, bij eb is de kans heel erg groot dat je zeehondjes kunt spotten.

Glamping in Zeeland

Deze FarmCamps boerderij ligt aan een rustige dijk en is omgeven door weilanden en akkers. Op een paar honderd meter ligt een grote visvijver en op 5 km vind je de Westerschelde met heerlijke strandjes.

Luxe safaritenten in Zeeland

Bij FarmCamps Kamperhoek kun je logeren in een luxe Safaritent. De 10 Safaritenten staan op een eigen veld en kijken uit over de akkers. In het midden van het veld is het kampvuur waar boer Huub regelmatig een vuurtje stookt en graag een biertje drinkt. De safaritenten zijn ruim ingericht met een gezellige leefruimte met keuken, een eigen toilet en een spellenkist. Je kunt er douchen in het sanitairgebouw. Buiten op de veranda staat een fijne picknicktafel.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Luxe Safaritent in Zeeland voor je op een rij gezet:

Luxe Safaritent in Zeeland
Nederland Zeeland Vogelwaarde

Campensedijk 50, 4581 PW Vogelwaarde

Nederlands

Contactformulier

  • Abonneer je gratis op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deel je ervaring met onze bezoekers

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe