Meer foto's

De Heidebloem Recreatie

De Heidebloem Recreatie is een kleine landelijk gelegen camping in Overijssel, aan de voet van de Sallandse Heuvelrug. De camping beschikt over ruime staanplaatsen voor tenten, caravans en campers. De plaatsen zijn voorzien van 10 ampère stroom en liggen verspreid over een aantal veldjes. Het sanitair is netjes en heeft vloerverwarming. Naast het kampeerterrein grazen Schotse hooglanders rustig in de wei. Voor de kinderen is er een speelveld, een minigolfbaan en een kleine dierenweide met konijnen en geitjes. De volwassenen kun je een ontspannen potje jeu-de-boulen of een boekje lezen bij de caravan. Bij de receptie kun je in het weekend verse broodjes halen.

Rustige camping in Overijssel

In het dorpje Haarle kun je een supermarkt vinden voor de dagelijkse boodschappen. Voor meer voorzieningen en restaurantjes kun je terecht in Nijverdal (9,5 km) en Hellendoorn (10 km). Verder ligt de camping naast het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug. Dit natuurpark bestaat uit mooie bossen, uitgestrekte heidevelden en bijzondere zandvlaktes. Door het landschap lopen verschillende wandelroutes en fietspaden. Leuke dorpjes om te bezoeken zijn Markelo (17 km) Diepenheim (26 km), Tubbergen (37 km) en Delden (38,5 km). De mooie stad Deventer ligt op zo’n 20 minuutjes rijden van de camping.

Overige information van deze accommodatie

Ben je benieuwd naar de beschikbaarheid en de prijzen?

De Heidebloem Recreatie
Nederland Overijssel Twente Hellendoorn Haarle

Oude Deventerweg 8, 7448 RL Haarle (gem. Hellendoorn)

Duits, Engels, Nederlands

Deel je ervaring met onze bezoekers

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe