Algemene gegevens

Staanplaatsen: 31
Huuraccommodaties: 19

Camping Saint Pierre De Rousieux

Camping Saint Pierre De Rousieux in Serviès is een charmante familiecamping met een zwembad in de Tarn in de regio Occitanië. De kleine camping beschikt over stacravans, chalets, safaritenten, Gîtes en staplaatsen voor je eigen tent, caravan of camper. Op de camping is genoeg te doen. ZO kan je heerlijk zwemmen in het grote verwarmde zwembad en het kinderbad. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de pony’s van de camping te verzorgen en er een ritje op te rijden, ervaren of onervaren iedereen kan mee. Ook zijn er activiteiten voor kinderen en is er een leuke speeltuin. Verder is er een sportterrein, jeu de boulesbaan, voetbalveld, speelzaal en volleybalveld.

Omgeving van de Tarn

In de buurt van Camping Saint Pierre De Rousieux in Zuid-Frankrijk is genoeg te doen. Zo kan je door de bomen heen slingeren op een klimparcours, naar het zwemparadijs Aquaval in Lautrec, quad rijden, ezeltochten maken, golfen, kanoën en een bezoekje brengen aan het themapark CAP. Verder kan je in de omgeving heerlijk fietsen, wandelen, meertjes bezoeken, wateractiviteiten beoefenen en nog veel meer.

We hebben de beste aanbieders voor Camping Saint Pierre De Rousieux voor je op een rij gezet:

Camping Saint Pierre De Rousieux

Frankrijk Midi-Pyrénées Tarn

La Téoulière, 81220 Servies

0033 (0)05 63 50 04 43
Engels, Frans
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.