Algemene gegevens

Staanplaatsen: 76
Huuraccommodaties: 69

Camping Penhoat Côté Plage

Camping Penhoat Côté Plage is een gezellige familiecamping, gelegen aan de Bretonse kust. De camping beschikt over meerdere speeltuinen en een speelruimte met spelletjes. Er wordt een uitgebreid animatieprogramma georganiseerd met muziekavonden, gezamenlijke diners, sporttoernooien en fitness lessen. Daarnaast is er een heerlijk restaurant met bar, waar je dagelijks een hapje kunt eten en is er een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. De camping verhuurt kajaks en kano’s. Je kunt er staanplaatsen, stacaravans, chalets, vakantiehuizen en coco sweets huren.

Geniet van het heerlijke strand

Camping Penhoast Côté Plage bevindt zich direct aan de Bretonse kust, waar je kunt genieten van mooie stranden. Je kunt er allerlei watersporten beoefenen, zoals zeilen, kajakken, surfen en kanoën. De camping bevindt zich langs het wandelpad GR34 en je kunt er dus heerlijk wandelen en Bretagne verkennen.

Camping Penhoat Côté Plage

Frankrijk Bretagne Finistère Fouesnant

15 route du grand large, 29170 Fouesnant

02 98 56 51 89 / 06 88 60 16 02
Engels, Frans
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.