Meer foto's

Camping Esonstad

Camping Esonstad is een gezellige familiecamping in Friesland bij het Lauwersmeer. De camping ligt aan een kleiner meer met vaarverbinding naar het Lauwersmeer. Je vindt er een recreatiestrand en er is een overdekt zwembad, waar de kinderen zich uitstekend zullen vermaken. Er wordt in de zomer een animatieprogramma georganiseerd en er zijn genoeg speeltuinen. Ook beschikt de camping over een golfbaan met 18 holes. De camping heeft een pannenkoekenrestaurant en een à la carte restaurant, waar je kunt genieten van lekkere maaltijden en drankjes.

Geniet van de groene omgeving

Een vakantiepark met woningen gebouwd in Oudfriese stijl, gelegen in het vestingstadje, of moderne terpwoningen op een schiereiland. Dat is uw vakantiedecor als u kiest voor Camping Esonstad, op de grens van Nationaal Park Lauwersmeer in Anjum, met eigen jachthaven en open vaarverbinding met het Lauwersmeer. Ideaal voor watersporters. Hier geniet u van een waterrijk landschap vol terpen en dijken waar u ongestoord kunt wandelen. Of misschien fietst u wel de 13 kilometer lange route naar Dokkum? En vergeet niet één van de waddeneilanden te bezoeken.

Overige information van deze accommodatie

Ben je benieuwd naar de beschikbaarheid en de prijzen?

Camping Esonstad
Nederland Friesland Noardeast-Fryslân Anjum

Oostmahorn 29B, 9133 DT Anjum

Duits, Engels, Nederlands

Contactformulier

  • Abonneer je gratis op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deel je ervaring met onze bezoekers

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe