Camping De Vos

Camping De Vos is een kleine boerderijcamping in Overijssel, omgeven door weilanden met paarden. Op het kampeerterrein vind je 25 staanplaatsen en drie safaritenten die je kunt huren. De kinderen kunnen vrij uit spelen op het open veld of lekker ravotten in de speeltuin met tafeltennistafel. Tevens zijn er skelters beschikbaar om lekker mee rond te rijden. Op veel avonden wordt ook een gezellig kampvuurtje gestookt. Leer in de boerderij alles over het leven op het platteland. De eigenaren vertellen je graag alles over de dieren en het bedrijf. Wil je omgeving verkennen? Dan kun je op de camping een fiets of mountainbike huren.

Ontdek Overijssel

Op ongeveer 15 minuten rijden van de camping ligt Ommen, een charmante stad met historische gebouwen, winkels, restaurants en een gezellig centrum. Maak een wandeling langs de rivier de Vecht en plof neer bij een van de sfeervolle terrasjes van de stad. In de zomer kun je verkoeling zoeken in de nabijgelegen zwembaden en recreatieplassen, zoals zwembad De Watergang in Lemelerveld of recreatieplas De Oldemeijer in Hardenberg. Verken de prachtige natuurlijke omgeving en maak gebruik van de vele wandel- en fietsroutes. Bezoek het Lemelerberg en Archemerberg Natuurgebied, waar je kunt genieten van adembenemende uitzichten en rustige wandelpaden.

Overige information van deze accommodatie

Beschikbaarheid & prijzen:
We hebben de beste opties voor Camping De Vos (ANWB) voor je op een rij gezet.

Camping De Vos (ANWB)
Nederland Overijssel Dalfsen Lemelerveld

Vilstersestraat 28, 8151 AA Lemelerveld

eind maart - begin november

Deel je ervaring met onze bezoekers

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe