Algemene gegevens

Staanplaatsen: 280
Huuraccommodaties: 21

Camping De Pampel

Midden in de bossen van Hoenderloo vindt u Veluwecamping De Pampel. Ruime kampeerplaatsen op een afwisselend terrein, zodat er altijd wel een plekje is in de zon, de schaduw, op een veldje of juist een beetje privé. Het plezierige is dat u bij ons geen stacaravans vindt. Met kinderen tot een jaar of 12 is Camping De Pampel in de schoolvakanties een prima bestemming. Het enthousiaste animatieteam zorgt dan voor een gevarieerd programma met theater en een treintje door de camping. Daarnaast zijn er diverse faciliteiten voor jong en oud, zoals een huifkartocht en een kabouterpad. De camping heeft een heerlijk overdekt zwembad en een buitenbad met kleuterbad.

Geniet van de groene omgeving

Camping De Pampel ligt bij het stadje Hoenderloo in de gemeente Apeldoorn. De camping ligt midden in de groene bossen en velden van de Veluwe. Je kunt er dan ook heerlijk wandelen en fietsen. Daarnaast kun je het leuke stadje Apeldoorn bezoeken, waar je het attractiepark Julianatoren en de Apenheul kunt vinden.

We hebben de beste opties voor Camping De Pampel voor je op een rijtje gezet:

Camping De Pampel

Nederland Gelderland Apeldoorn Hoenderloo

Woeste Hoefweg 35, 7351 TN Hoenderloo

+31553781760
Duits, Engels, Nederlands
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.