Algemene gegevens

Staanplaatsen: 146
Huuraccommodaties: 21

Camping Baliera

Camping Baliera in Bonansa is een middelgrote camping met zwembad in de Huesca gelegen in de bergen. De familiecamping in Aragón beschikt over appartementen, bungalows en kampeerplaatsen. Op de camping in Frankrijk is genoeg te doen voor jong en oud. Zo vind je op Camping Baliera een leuk animatieprogramma, een speeltuin en een zwembad. Op de camping is het ook mogelijk koffie, snacks en drankjes af te halen en in de maanden juli en augustus is de supermarkt geopend. Neem je trouwe viervoeter mee met vakantie, want op de camping zijn honden toegestaan. De camping is ideaal voor een kindvriendelijke vakantie, voor rustzoekers en voor een vakantie in de bergen.

Ontdek de Huesca

In de omgeving van Camping Baliera in Noord-Spanje is er genoeg te beleven. Naast de verschillende activiteiten, zoals kanoën en wandelen vind je in Huesca interessante bezienswaardigheden. Bezoek bijvoorbeeld het dorp Castarné en ontdek de vallei van de rivier Baliera. Voor de sportievelingen onder ons is het een aanrader om te gaan raften, door de sneeuw te racen op een sneeuwscooter of een berg te beklimmen. Verder is het een aanrader om de waterval van de Ravijn van Mulleres te bekijken, met of zonder sneeuw.

Camping Baliera

Spanje Aragón Huesca Bonansa

N-260 Km 355,5, 22486 Bonansa

+34 974 554 016
Engels, Spaans
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.