Camp Viter

Camp Viter is een rustige camping tussen de olijf- en laurierbomen, pal aan de zee in het zuiden van Dalmatië. De plaatsen zijn voorzien van stroom en liggen verspreid over een terrein van 1,3 hectare. Op de camping heerst een ontspannen sfeer. Bij het gezellige restaurantje met uitzicht op het water kun je een heerlijk hapje eten als je een keertje geen zin hebt om te koken. Er ligt een supermarkt op 350 meter van de camping waar je terecht kunt voor je dagelijkse boodschappen.

Bezoek het eiland Hvar

De camping ligt in het zuiden van Kroatië. Vanaf Drvenik (5 km) kun je met de boot naar het eiland Hvar varen. In het oosten van het eiland is het erg rustig en kun je allerlei mooie strandjes vinden. In het westen van het eiland is het wat drukker en kun je ook verschillende leuke dorpen vinden, zoals Havr stad, Stari Grad en Jelsa. Hvar stad is de grootste plaats van het eiland en is vooral bekend om het bruiende uitgaansleven. Maar het heeft ook een zeer pittoresk centrum waar je heerlijk kunt ronddwalen door de knusse straatjes en gezellige pleintjes.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Camp Viter voor je op een rijtje gezet:

Camp Viter
Kroatië Split-Dalmatië Zaostrog

A. K. Miosica 1, 21334 Zaostrog (Kroatië)

Duits, Engels, Kroatisch
april - oktober

Deel je ervaring met onze bezoekers

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe