Campings en huisjes aan het strand

Ga er even tussenuit en kom tot ontspanning aan de kust! Ontdek in deze nieuwsbrief 7 charme campings en huisjes aan het strand.

Bekijk hier alle charme campings

1. Strandhuisje op Ameland

Knus en stijlvol vakantiehuisje gelegen op 950 meter van de stranden van Ameland. Het huisje staat op een vakantiepark met fietsverhuur, supermarkt en een gezellig restaurant.

Bekijk het huisje

2. Olivia Green Camping

Luxe en milieuvriendelijke camping aan de Kroatische kust. Bij de fijne stranden kun je zwemmen en allerlei watersporten beoefenen. Kom kamperen met je eigen kampeermiddel of huur een villa op Olivia Green Camping.

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping, Vacanceselect, Suncamp, Allcamps, ACSI Eurocampings, Lux-Camp of Boek Direct

Bekijk de camping

3. Recreatiepark De Achterste Hoef ★★★★★

Kindvriendelijke camping met recreatiemeertje en een strand in de bossen van Noord-Brabant. Recreatiepark De Achterste Hoef heeft kampeerplaatsen, safaritenten, trekkershutten, chalets en bungalows.

Bekijk de camping

4. Strandlodge in Renesse

Back to Basic kamperen maar wel met een knipoog naar luxe? Dat doe je vanuit deze lodge in Renesse, Zeeland! De accommodatie staat op Strandpark De Zeeuwse Kust, gelegen op slechts 250 meter van het Noordzeestrand.

Bekijk de camping

5. Resort Land & Zee ★★★★

Rustig resort aan de Zeeuwse kust. Je kunt er heerlijk recreëren aan het water en genieten van de vrijheid, rust en ruimte. Kamperen is mogelijk in diverse vormen op Resort Land & Zee. Huur bijvoorbeeld een staanplaats, ecolodge of glampingtent.

Bekijk de camping

6. Camping Le Caussanel ★★★★★

Familiecamping direct gelegen aan het meer van Pareloup in het hart van de Midi-Pyreneeën, vlak bij de Viaduc de Millau in de prachtige natuur. Geniet op Camping Le Caussanel van een zwembad met uitzicht op het water en diverse watersportactiviteiten.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping, Allcamps, ACSI Eurocampings, Lux-Camp of Boek Direct

7. RCN Port l’Epine ★★★

Charmante, kleinschalige camping met een bijzondere ligging aan de Bretonse kust. RCN Port l’Epine ligt op een landtong aan de Atlantische Oceaan en heeft een verwarmd zwembad en Nederlandssprekend recreatieteam.

Bekijk de camping

Meer huisjes aan het strand? Charmehuisje.nl!

Op zoek naar een knus vakantiehuisje of bijzondere accommodatie aan het strand? Bekijk het aanbod van Charmehuisje.nl!

Charmehuisje.nl

Lees ook: