Algemene gegevens

Staanplaatsen: 112
Huuraccommodaties: 46
Kampeerterrein: 3 ha

RCN Port l’Epine

RCN Port l’Epine  in Trélévern is een charmant, kleinschalig vakantiepark in het departement Côtes-d’Armor aan de Bretonse kust met een persoonlijke sfeer. Het vakantiepark heeft een bijzondere ligging, op een kleine landtong aan de Atlantische Oceaan. Op de camping vind je een Nederlandssprekend recreatieteam, verwarmd zwembad en peuterbad, trampolines en kinderspeelplaats, chalets met terrasverwarming en zomerse vakantiekerkdiensten. Kom kamperen op RCN Port l’Epine, een van de vijftig mooiste campings in Frankrijk. De natuur in Bretagne is erg veelzijdig en dat zie je terug op het vakantiepark. De kampeerplaatsen verschillen van elkaar in de ligging en het uitzicht, maar allemaal zijn ze groen en verzorgd. Wie graag vakantie viert in een instapklare accommodatie, kan ook daarvoor terecht op RCN Port l’Epine. Het park biedt genoeg keuze uit royale chalets en verschillende typen stacaravans, voor vier tot zes personen. Een aantal vakantieverblijven heeft zelfs een veranda met uitzicht op zee.

Vakantie in Bretagne

Bretagne is een regio met vele mogelijkheden: aan zee zijn tal van watersportactiviteiten te vinden, maar ook de rijke cultuurgeschiedenis van deze regio zijn het ontdekken waard. In de omgeving van camping RCN Port l’Epine vlakbij het plaatsje Trélévern is de natuurbeleving optimaal en worden de zintuigen van de vakantiegangers flink geprikkeld. Eeuwenoude cultuur, eigentijdse gezinsattracties, ongerepte natuur met verstilde bossen, je vindt het allemaal in deze fascinerende kuststreek.

Boek een staanplaats of huuraccommodatie op RCN Port l'Epine bij:

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €18 €36 €40 per dag
Extra persoon €3 €6 €7 per dag
Huisdier kamperen €5,50 €5,50 €5,50 per dag
Chalet 4 pers. €45 €70 €128 per dag
Mobil home 4 pers. €52 €81 €147 per dag
Mobil home 5 per. €51 €80 €145 per dag
Mobil home 6 pers. €60 €95 €173 per dag
Huisdier verhuur €8 €8 €8 per dag

RCN Port l’Epine

Frankrijk Bretagne Côtes-d'Armor Trélévern

10, Venelle de pors garo
22660 Trélévern, Frankrijk

+31850400700
Duits, Engels, Frans, Nederlands
half april - half september
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.