Daar waar de Jura van Neuchâtel het mooiste is, biedt 5 sterren camping Lac des Brenets op het platteland u een vakantie in Zwitserland vol activiteiten.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 177
Huuraccommodaties: 12

Camping Lac des Brenets

Daar waar de Jura van het kanton Neuchâtel het mooiste is, biedt 5 sterren camping Lac des Brenets u een vakantie in Zwitserland vol activiteiten. De terrassencamping ligt op het platteland op een rustige locatie en bestaat uit etages, zodat u een schitterend uitzicht heeft op het meer en de kronkelende weg van Doubs. De camping bestaat uit ongeveer 200 plaatsen voor tenten, caravans, campers, stacaravans en chalets. Deze 200 plaatsen zijn onderverdeeld in verschillende etages. In het gebied van Les Brenets vind je veel natuur, recreatie en tal van excursies, te voet, per fiets of per boot.

Ontdek de rijke fauna en flora

Ontdek de rijke fauna en uitzonderlijke flora (inclusief wilde schaakbloemen en kievitsbloemen). In de zomer kun je zwemmen in het meer van Brenets. Vanaf Camping Lac des Brenets kunt u de stad Neuchâtel bezoeken. De stad is genesteld tegen de uitlopers van het Juragebergte, aan de oevers van het gelijknamige meer. Deze charmante stad heeft een rijke geschiedenis en cultuur, met galerijen, musea en historische gebouwen.

Boek een staanplaats of huuraccommodatie op Camping Lac Des Brenets bij:

Camping Lac Des Brenets

Zwitserland Neuchâtel

Champ de la Fontaine, 2416 Les Brenets

+41415357082
Duits, Engels, Frans
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.