Algemene gegevens

Staanplaatsen: 6
Huuraccommodaties: 1
Kampeerterrein: 0,5 ha
Hoogte: 45 m

Point Farm Campsite

Point Farm Campsite in Haverfordwest is een familiecamping in Wales aan het water. De camping ligt op een afgelegen locatie op slechts 5 minuten lopen van het dorp en op slechts 450 meter van The Griffin Inn, een lokaal restaurant. Op de camping zijn slechts 6 ruime kampeerplaatsen te vinden, geniet vanaf uw kampeerplaats van een panorama uitzicht over het gebied. Er is de mogelijkheid tot het huren van een ingerichte trekkershut. Op het kampeerterrein is wifi en de mogelijkheid om ’s avonds de barbecue aan te steken. Deze camping is ideaal voor koppels, kleine groepen, families en natuurliefhebbers.

Sfeervol kamperen in Wales

In de omgeving van Point Farm Campsite liggen verschillende bezienswaardigheden. De ligging van de camping is ideaal om het eiland Skomer te ontdekken. Op het eiland vindt u mooie zandstranden waar u strandwandelingen kunt maken. Verder is er prachtige natuur op het eiland te vinden. In Haverfordwest is er de mogelijkheid om leuke watersporten te beoefenen. Denk hierbij aan kajakken, kanoën en surfen. De beste manieren om de wateren van Wales op een sportieve wijze te ontdekken. Ook kunnen vissers hun hart ophalen in de omgeving, want in de buurt van de camping kunt u dit goed beoefenen.

Bekijk de prijzen van Point Farm Campsite bij een van onze partners:

Point Farm Campsite

Verenigd Koninkrijk Wales Zuidwest-Wales Pembrokeshire

Point Farm Campsite, Dale, Haverfordwest, Pembrokeshire SA62 3RD

+44 1646636842
Engels
begin april - eind oktober
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.