Beleef een authentieke glamping vakantie op Glamping West Midlands in de buurt van Enville gelegen in het hart van het platteland van Staffordshire in de Engelse regio West Midlands.

Ideaal voor

Algemene informatie

Staanplaatsen: 4
Huuraccommodaties: 16
Kampeerterrein: 0,5 ha

Glamping West Midlands

Beleef een authentieke glamping vakantie op Glamping West Midlands in de buurt van Enville gelegen in het hart van het platteland van Staffordshire in de Engelse regio West Midlands. De kleine Engelse glamping heeft 2 traditionele Mongoolse Yurt Tenten en 2 herdershutten (shepherd’s huts) op wielen. Deze zogenaamde herdershutten werden vroeger gebruikt als slaapplaats door de herder gedurende het lammerseizoen. De yurts en herdershutten zijn comfortabel ingericht met echte bedden en sommige beschikken over een houtkachel. U kunt gebruik maken van een houten hottub, vuurplaats en verschillende bbq plaatsen. Het mooie terrein is ideaal voor een ontspannen vakantie. Glamping West Midlands is een klein boerenbedrijf dat lama’s, paarden, geiten, varkens, ganzen, struisvogels, eenden, pauwen en verschillende andere dieren houdt. De dieren zijn allemaal vriendelijk en hand tam.

Vakantie in de West Midlands

De charme camping in de West Midlands, midden Engeland, is landelijk gelegen. In de omgeving liggen een aantal aardige pubs met fantastisch eten en diverse bezienswaardigheden. Het absolute centrum van de West Midlands is de stad Birmingham, qua inwonertal de tweede stad van Groot-Brittannië. Het gebied telt daarnaast nog meer kleinere steden als West Bromwich, Dudley, Wolverhampton en Coventry. Voor de sportliefhebbers zijn er tal van de nabijgelegen sportfaciliteiten zoals tennis, mountainbiken en de Golf – Enville golfclub is letterlijk naast de deur. De landelijke omgeving is ideaal voor een ​​paardrijvakantie. Tenslotte is de omgeving uitermate geschikt voor mooie wandelingen langs weilanden, over de heide en langs zwemmeren. Nabijgelegen lokale attracties zijn onder andere Ironbridge, Bridgnorth, Black Country Living Museum, Severn Valley Railway en het landelijke stadje Staffordshire.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Mongoolse Yurt 6 personen €150 €150 €150 per dag
Herdershut 2 personen €150 €150 €150 per dag
Glamping West Midlands
Verenigd Koninkrijk Engeland West-Midlands Staffordshire

Mere Hall Mere Lane
Enville
West Midlands
DY7 5JL

+44 (0) 79 67 63 70 21
Engels, Frans, Spaans
hele jaar geopend
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Laat een beoordeling achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze recensie verklaart u akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden.