Charme camping adverteren

Uw camping op Charmecamping.nl

Plannen om uw charme camping te adverteren? Bent u van mening dat uw camping past in het profiel aan campings dat u kunt terugvinden op deze website? Denkt u dat u met een vermelding van uw camping op charmecamping.nl de beoogde kampeerders trekt? Dan nodigen wij u uit uw camping aan te melden. Voor meer informatie, kunt u ons ook een e-mail sturen.

Factsheet

Sinds mei 2017 presenteren wij op charmecamping.nl de leukste charme campings van Europa. De afgelopen jaren zijn wij gestaag gegroeid. Ook in 2019 zien wij een verdere groei in onze statistieken ten opzichte van 2018.

  • Uniek bereik: 250.000 (2018)
  • Paginaweergaven: 800.000 (2018)
  • Bezoekers: 65% vrouw / 35% man
  • Leeftijd: 35-64 jaar

Inhoud van de vermelding

Om uw camping te presenteren bieden we een zo compleet mogelijke vermelding.

Een goede eerste indruk.

De vermelding bestaat uit een eigen pagina op charmecamping.nl en Duitstalige versie charmecamping.de met daarop alle basisgegevens van uw camping: camping- en omgevingstekst (geoptimaliseerd voor Google), link naar de eigen campingwebsite, alle voor u belangrijke kenmerken op een rij, telefoonnummer en adresgegevens, contactformulier gekoppeld aan het e-mailadres van de camping, foto’s (maximaal 26 stuks), video en een kaart met de locatie van de camping. Uiteraard kunt u de camping koppelen aan uw eigen regio, populaire gebieden en alle interessante kampeerthema’s, die wij aanbieden op de website.

Wat doen wij?

Onze redactie maakt en optimaliseert uw vermelding op onze website voor onze bezoekers en Google. Wij gebruiken hiervoor SEO optimalisatie en zetten SEA in om uw camping zo zichtbaar mogelijk te maken. Uiteraard gebruiken wij hierbij ook social media. Tenslotte investeren wij veel in kennis, marketing, unieke content, klanttevredenheid, gebruiksvriendelijkheid en nieuwe software om de website en ons netwerk verder te laten groeien.

Criteria voor een vermelding

Bij de beoordeling of uw camping een vermelding kan krijgen op charmecamping.nl, maken wij gebruik van onderstaande criteria. U hoeft en zult zeer waarschijnlijk niet aan alle criteria voldoen om toch in aanmerking te komen voor een vermelding.

# Mooie omgeving

Charme campings hebben een natuurlijke ligging, in het bos, aan zee of op het platteland, weg van het massatoerisme. Maar ook authentieke gebouwen en fraai uitzicht dragen wat ons betreft bij aan de beleving van een charme camping.

# Aandacht voor rust

De meeste gasten van charme campings zoeken rust, sfeer, ruimte en gastvrijheid. De campings beschikken daarom niet over grootschalige animatie, rumoerige speeltuinen en lawaaierige kantines. Charme campings zijn gemoedelijk en bieden ruimte en privacy.

# Kindvriendelijk

Ook kinderen voelen zich thuis op een charme camping. Daarom vind je veelal in het hoogseizoen (beperkte) voorzieningen en kinderactiviteiten, zoals klassieke animatie (bonte-avond, cup cakes bakken), een zandbak, schommel of soms een boomhut of trampoline. Als de kinderen lekker vrij kunnen spelen is dit absoluut een pré.

# Aantal plaatsen

Charme campings zijn niet per definitie kleine campings. Door de ruime opzet, privacy en gemoedelijke sfeer, een zwembad met een menselijke maat en kleine keuken, beleef je campings tot circa 200 plaatsen, die aan bovenstaande criteria voldoen, ook als sfeervol en gastvrij.

In de kijker, extra zichtbaarheid

Wilt u dat uw camping eruit springt tussen alle campings op charmecamping.nl? Dan hebben wij drie blikvangers: Toppositie, Camping in beeld en de Nieuwsbrief. Daarnaast kunt u gebruik maken van een doorplaatsing op andere websites in ons netwerk.

Uw camping mag gezien worden.

  • 1. Toppositie: hiermee rouleert uw camping een jaar lang prominent bovenaan de resultatenlijst.
  • 2. Camping in beeld: hiermee staat uw camping een jaar lang op de homepage van charmecamping.nl.
  • 3. Nieuwsbrief: hiermee staat uw charme camping eenmalig in onze maandelijkse nieuwsbrief.
  • 4. Doorplaatsing: hiermee staat uw camping ook een jaar lang op meerdere websites in ons netwerk.

Wilt u uw camping gerichter onder de aandacht brengen? Kies er dan voor om uw camping via Camping in beeld op een specifieke landen-, regio en/of themapagina te promoten.

Kosten van de vermelding

Een online vermelding op charmecamping.nl is niet kosteloos. Wij vragen € 125 per kalenderjaar (2019). Campings met maximaal 65 plaatsen betalen € 85 per kalenderjaar (2019). Bedrijven in Nederland en bedrijven binnen de EU zonder een BTW-nummer zijn ook btw (21%) verschuldigd. Voor BTW-plichtige bedrijven in het buitenland binnen de EU, brengen wij geen BTW in rekening. Absolute voorwaarde hiervoor is uiteraard wel dat u een geldig buitenlands BTW-nummer heeft.

Vermelding beëindigen

Als u uw vermelding wilt beëindigen, volstaat het om daarvan aan het einde van een lopend kalenderjaar een bericht te sturen (per e-mail, telefonisch of eventueel schriftelijk). Overigens gaan wij uit van een doorlopende vermelding.

Uw camping nu registreren