Meld je camping aan

Je camping op Charmecamping.nl

Plannen om uw charme camping te adverteren? Bent u van mening dat uw camping past in het profiel aan campings dat u kunt terugvinden op deze website? Denkt u dat u met een vermelding van uw camping op charmecamping.nl de beoogde kampeerders trekt? Dan nodigen wij u uit uw camping aan te melden. Voor meer informatie, kunt u ons ook een e-mail sturen.

Factsheet

Sinds mei 2017 presenteren wij op charmecamping.nl de leukste charme campings in Nederland en Europa. De afgelopen jaren zijn wij gestaag gegroeid. Ook in 2020 zagen wij, ondanks de impact van covid-19 hadden wij een stijgende lijn in onze bezoekers aantallen.

  • Uniek bereik: 265k (2020)
  • Paginaweergaven: 895k (2020)
  • Bezoekers: 65% vrouw / 35% man
  • Leeftijd: 35-64 jaar

Wat is een charme camping?

Bij de beoordeling of uw camping een vermelding kan krijgen op Charmecamping.nl, maken wij gebruik van onderstaande criteria. U hoeft en zult zeer waarschijnlijk niet aan alle criteria voldoen om toch in aanmerking te komen voor een vermelding.

# Mooie omgeving

Charme campings hebben een natuurlijke ligging, in het bos, aan zee of op het platteland, weg van het massatoerisme. Maar ook authentieke gebouwen en fraai uitzicht dragen wat ons betreft bij aan de beleving van een charme camping.

# Aandacht voor rust & gastvrijheid

De meeste gasten van charme campings zoeken rust, sfeer, ruimte en gastvrijheid. De campings beschikken daarom niet over grootschalige animatie, rumoerige speeltuinen en lawaaierige kantines. Charme campings zijn gemoedelijk en bieden ruimte en privacy.

# Kindvriendelijk

Ook kinderen voelen zich thuis op een charme camping. Daarom vind je veelal in het hoogseizoen (beperkte) voorzieningen en kinderactiviteiten, zoals klassieke animatie (bonte-avond, cup cakes bakken), een zandbak, schommel of soms een boomhut of trampoline. Als de kinderen lekker vrij kunnen spelen is dit absoluut een pré.

# Aantal plaatsen

Charme campings zijn niet per definitie kleine campings. Door de ruime opzet, privacy en gemoedelijke sfeer, een zwembad met een menselijke maat en kleine keuken, beleef je campings tot circa 200 plaatsen, die aan bovenstaande criteria voldoen, ook als sfeervol en gastvrij.

Wat krijg ik?

Om uw camping te presenteren bieden we een zo compleet mogelijke vermelding.

Een goede eerste indruk

De vermelding bestaat uit een eigen pagina op Charmecamping.nl met daarop alle basisgegevens van uw camping: camping- en omgevingstekst (geoptimaliseerd voor Google), link naar de eigen campingwebsite, alle voor u belangrijke kenmerken op een rij, telefoonnummer en adresgegevens, contactformulier gekoppeld aan het e-mailadres van de camping, foto’s (maximaal 26 stuks), video en een kaart met de locatie van de camping. Uiteraard kunt u de camping koppelen aan uw eigen regio, populaire gebieden en alle interessante kampeerthema’s, die wij aanbieden op de website.

Wat doen wij voor jou?

Onze redactie maakt en optimaliseert uw vermelding op onze website voor onze bezoekers en Google. Wij gebruiken hiervoor SEO optimalisatie en zetten SEA in om uw camping zo zichtbaar mogelijk te maken. Uiteraard gebruiken wij hierbij ook social media. Tenslotte investeren wij veel in kennis, marketing, unieke content, klanttevredenheid, gebruiksvriendelijkheid en nieuwe software om de website en ons netwerk verder te laten groeien.

Kosten van een vermelding

Aanmelden bij Charmecamping.nl is niet gratis. Wij vragen een bijdrage van € 85 ex btw per kalenderjaar (2021) aan campings met maximaal 65 plaatsen* en € 125 ex btw per kalenderjaar (2021) aan campings met meer dan 65 plaatsen*.

*Plaatsen = toeristische staanplaatsen + huuraccommodaties.

Extra zichtbaarheid op de website?

Wilt u dat uw camping eruit springt tussen alle campings op Charmecamping.nl? Dan hebben wij drie blikvangers: Toppositie, Camping in beeld en de Nieuwsbrief. Daarnaast kunt u gebruik maken van een doorplaatsing op andere websites in ons netwerk.

Uw camping mag gezien worden

  1. Toppositie: hiermee rouleert uw camping 12 maanden prominent boven aan de overzichtspagina’s, € 250 ex btw.
  2. Populaire camping: uw camping staat 12 maanden op de homepage of pagina naar wens, € 250 ex btw.
  3. Nieuwsbrief: hiermee verschijnt uw charme camping eenmalig in onze nieuwsbrief € 25 ex btw. Bekijk agenda
  4. Doorplaatsing: vermelding van uw camping op een andere site uit ons netwerk, per extra site € 25 ex btw.

Kan ik de BTW verleggen?

Bedrijven in Nederland en bedrijven binnen de EU zonder een BTW-nummer zijn btw (21%) verschuldigd. Voor BTW-plichtige bedrijven in het buitenland binnen de EU, brengen wij geen BTW in rekening. Absolute voorwaarde hiervoor is uiteraard wel dat u een geldig buitenlands BTW-nummer heeft.

Hoe beëindig ik mijn advertentie?

Als u de vermelding wilt beëindigen, volstaat het om daarvan aan het einde van een lopend kalenderjaar een bericht te sturen per e-mail. Overigens gaan wij uit van een doorlopende vermelding.

Uw camping nu registreren