Kleine camping in Spanje, de ideale bestemming in Catalonië waar men volop geniet van rust, ruimte privacy en natuur.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 40
Huuraccommodaties: 10
Kampeerterrein: 18 ha
Hoogte: 450 m

Manso Coguleras

Manso Coguleras in Gerona is de ideale bestemming in Catalonië waar men volop geniet van rust, ruimte privacy en natuur. Alle plaatsen zijn buiten gezichtsafstand van elkaar. De camping heeft een kleine stroom voorziening van zonne-energie, die 1 amp per plaats biedt. Op Manso Coguleras kun je gebruik maken van het zwembad met bronwater, paarden en praethuys met wifi. Er zijn twee typen bungalows gebouwd: 2-per­soons bun­ga­lows en 6-per­soons bun­ga­lows. Er zijn ver­schil­len­de soor­ten kampeerplaat­sen. Zon, scha­duw, trap­pen of geen trap­pen, ver van het Praet­huys of dich­ter­bijManso Coguleras is ideaal voor mensen die één willen zijn met de nastuur, die lange wan­de­lingen in de na­tuur verkiezen boven de overvolle stranden van de Costa Brava, al zijn deze in ruim een uur te bereiken. Ook overwinteren is voor de liefhebber een moge­lijk­heid in onze bun­galows die dan ver­warmd zijn.

Prachtige natuur en veel buitenactiviteiten

Op Manso Coguleras in Spanje kun je verschillende dingen doen. Manso Coguleras maakt deel uit van een ruig natuurgebied met vergezichten richting de Spaanse Pyreneeën. Zowel de beginnende als geoefende ruiter kunnen te paard het mooie gebied verder verkennen. Door de lo­ca­tie van de camping in de buurt van het Parc Na­tu­ral de la Zo­na Vol­cà­ni­ca de la Gar­rot­xa vindt u hier een zéér ge­va­rieer­de flo­ra en fau­na. Ook fietsen is mogelijk. Routes voor zowel rustige als zwaardere fiets­tochten zijn hier in de om­ge­ving goed te vinden. Na een lange dag plezier en buitenactiviteiten kun je tot rust komen in het heer­lijke zwem­bad met lig­bed­den, dou­ches, zon en scha­duw. Het Praethuys is het dagelijkse ont­moetings­punt voor jonge en oudere gasten en het vertrekpunt van tochten te voet of te paard. Hier kan ook iedere avond gegeten worden: vlees, vis of vegetarisch.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €25 €35 €40 per dag
Bungalow 4 p. €90 €100 €110 per dag

Manso Coguleras

Spanje Catalonië Gerona

Manso Coguleras, 17811 Santa Pau, Gerona, Spanje

0034972195109
Engels, Frans, Italiaans, Nederlands, Spaans
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.