Camping Playa de Tauránin Luarca is een prachtige natuurcamping in Asturië in Noord-Spanje.

Ideaal voor

Algemene informatie

Staanplaatsen: 100
Huuraccommodaties: 22
Kampeerterrein: 4,0 ha
Hoogte: 35 m

Camping Playa de Taurán

Camping Playa de Tauránin Luarca is een prachtige natuurcamping in Asturië in Noord-Spanje. De camping bevindt zich op de rand van een klif direct aan zee en is omgeven door landerijen. Het strandje van Taurán ligt op 200 meter en het pittoreske visserplaatsje Luarca op zo’n 2,5 kilometer. Er zijn plekken voor kleine tenten op de rand van de klif, een veld met dennenbomen voor grotere tenten, door hoge heggen gescheiden percelen met elektriciteitsaansluiting en houten bungalows. Voor de kinderen zijn er elke namiddag begeleide activiteiten in de moestuin. Ze helpen dan ook bij het voeren van de schapen, kippen en paarden, en doen traditionele spellen.
In het campingwinkeltje is een verscheidenheid aan ecologische producten verkrijgbaar en in de cafétaria kan men van, ter plekke met lokale producten bereidde, traditionele Asturiaanse maaltijden genieten.

Kamperen in Asturië

Camping Playa de Taurán is uitermate geschikt om als uitvalsbasis te gebruiken om de westelijke kant van Asturië te ontdekken. Dagtripjes naar de bergen, een Keltische nederzetting of de talrijke stranden in de buurt zijn slechts het topje van de ijsberg. Geniet van een heerlijke kampeervakantie op camping Playa de Taurán.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €21,00 €21,00 €21,00 per dag
Extra persoon €5,50 €5,50 €5,50 per dag
Kind €4,50 €4,50 €4,50 per dag
Bungalow 2-3 personen €50 €50 €65 per dag
Bungalow 4-6 personen €50 €50 €110 per dag
Camping Playa de Taurán
Spanje Asturië Luarca

Paraje Taurán s/n San Martín de Santiago
33700 Luarca

 

+34 985 641 272
Duits, Engels, Frans, Nederlands, Spaans
half juni - half september
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Laat een beoordeling achter

Hierbij verklaar ik dat mijn beoordeling gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.