Groene charme camping met zwembad gelegen in de bergen van Sloevenië.

Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 27
Kampeerterrein: 4 ha

Eco Resort Beneath Velika Planina

Eco Resort Beneath Velika Planina in Stahovica is een charme camping met zwembad gelegen in de bergen van Osrednjeslovenska. Op de groene camping kun je helemaal tot rust komen. De mooie camping heeft chalets en lodge-tenten te huur. Het kampeerterrein heeft plaatsen met grasland. Eco Resort Beneath Velika Planina beschikt over animatie, internettoegang, speeltuin, zwembad en zwemvijver. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het sfeervolle restaurant.

Charme camping in Slovenië

Sfeervol kamperen op Eco Resort Beneath Velika Planina in het rustieke landschap van Osrednjeslovenska is ideaal om dit prachtige stukje Slovenië te ontdekken. Leuke activiteiten in de omgeving van de camping zijn bezienswaardigheden bezoeken, fietsen, kanoën, mountainbiken, historische stadjes bezoeken en wandelen. Eco Resort Beneath Velika Planina is de ideale vakantiebestemming voor kindvriendelijke vakantie en een sportieve vakantie.

Controleer prijzen & beschikbaarheid van Eco Resort Beneath Velika Planina bij onze partners:

Eco Resort Beneath Velika Planina

Slovenië Osrednjeslovenska Stahovica

Godič 44a, 1242 Stahovica (Kamnik)

+38 630 462 407
Engels, Italiaans, Sloveens, Spaans
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.