Algemene gegevens

Staanplaatsen: 170
Kampeerterrein: 2,5 ha
Hoogte: 300 m

Camping Nadiža

Camping Nadiža in Kobarid is een charme camping aan een rivier in de bergen van Slovenië. Op deze middelgrote camping (65 – 250 plaatsen) in Goriška kan je helemaal tot rust komen. De charmante natuurcamping heeft mooie kampeerplaatsen te huur. Camping Nadiža beschikt over internettoegang, centrale parkeerplaatsen en een speeltuin. Op de camping zijn honden toegestaan. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het sfeervolle restaurant.

Sfeervol kamperen in de bergen van Slovenië

Kamperen in het rustieke landschap in de groene regio Goriška is ideaal om dit prachtige stukje Slovenië te ontdekken. Leuke activiteiten in de omgeving van de camping zijn fietsen en wandelen. Camping Nadiža is de ideale vakantiebestemming voor met kinderen, mindervaliden, natuurliefhebbers, ouders met tieners, rustzoekers, vakantie aan een rivier, vakantie in de bergen en zwemliefhebbers.

We hebben een aantal opties voor Camping Nadiža voor je op een rijtje gezet:

Camping Nadiža

Slovenië Goriška Kobarid

Podbela 48, 5223 Breginj

Duits, Engels, Sloveens

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.