Algemene gegevens

Staanplaatsen: 70
Huuraccommodaties: 17
Kampeerterrein: 14 ha

Forest Camping Mozirje

Forest Camping Mozirje is een fijne charme camping, gelegen aan de oever van de rivier Savinja. De camping doet er alles aan om de natuurlijke bewoners te beschermen. Hierdoor heeft Forest Camping accommodaties gemaakt zonder funderingen die in een natuurlijk gebied zijn geplaatst. Daarnaast vind je er speeltuinen en sportvelden, waar je je helemaal kunt uitleven. Er worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd.

Camping Slovenië aan rivier

Forest Camping Mozirje ligt aan een mooie rivier, waar je allerlei activiteiten kunt ondernemen. Zo kun je er kanoën en raften met het hele gezin. In de omgeving vind je daarnaast allerlei mooie wandelroutes en het is mogelijk om te mountainbiken.

We hebben een aantal opties voor Forest Camping Mozirje voor je op een rijtje gezet:

70

17

14 ha

Forest Camping Mozirje

Slovenië Savinjska Mozirje

Loke pri Mozirju 14a, 3330 Mozirje

+386 (0)5 12 35 215
Duits, Engels, Sloveens
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

1 Beoordeling

Review schrijven
  1. Absoluut een fraaie camping

    Prima camping, met prettig ontvangst en prima faciliteiten. Wij kampeerden er in het bos, tijdens een periode van stevig hitte, dat was een fijne uitkomst. Later ging het regenen, en toen was het niet prettig om in het bos te staan, want een grote modderige bende. Wat wij niet te horen kregen bij aankomst, maar pas na een paar dagen was dat de drinkwaterkwaliteit niet naar behoren was, zoals op de meeste plekken dat wel goed is in Slovenië. Tot dusver (juli 2019) zijn ze nog niet aangesloten op het waterleidingsnetwerk, maar hebben voor een lokale oplossing gekozen. Zowel vrienden van ons die op deze camping stonden (hoorden wij later) en ook mijn kinderen hebben er stevige diarree aan over gehouden. Als wij direct waren ingelicht hadden wij voor fleswater gekozen. Verder is het absoluut een fraaie camping met potentie nog beter te worden. Maar de bovengenoemde slordigheid reken ik de eigenaren zeer aan. Ook omdat je als gezin voor vier mensen 45 euro aftikt per nacht.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.