Algemene gegevens

Staanplaatsen: 200
Huuraccommodaties: 57

Camping Menina

De karaktervolle camping Menina is een gezellige familiecamping in het noorden van Slovenië gelegen aan een rivier midden in de Savinjske Alpen. De camping is het ideale vertrekpunt voor diverse buitensportactiviteiten, zoals raften, canyoningen of klimmen. Daarnaast is de camping geliefd bij wandelaars, fietsers en andere liefhebbers van rust, ruimte en natuur. De camping bevindt zich in het hart van het mooie brede dal van de Savinja, omringd door bossen en bergen tot 2500 meter. Op de camping vind je een zwemmeertje, ideaal voor kinderen. Langs de camping stroomt een rivier, die uitnodigt om te te kajakken en te raften. Voor kinderen is er een speelplaats en zes keer per week animatie. Ook over de tieners is er nagedacht. Zij komen aan hun trekken bij een gezellig kampvuur of doen mee met een speciale tiener-hiketour met overnachting.

Ontspannen in de natuur

Na een heerlijke dag buiten kun je op adem komen in de sauna of tijdens een massage. ’s Avonds kun je op de camping terecht in het restaurant met een gezellig terras. Op 300 meter van de camping vind je verschillende winkeltjes voor de dagelijkse boodschappen. Door de centrale ligging van Camping Menina is het een perfecte locatie voor daguitstapjes naar alle toeristische topattracties in het land, zoals de grotten van Postojna, wijngebied Jeruzalem, Ljubljana, Bled, de Logar-vallei met de hoogste waterval van Slovenië en de bergtop Golte.

Camping Menina

Slovenië Oost-Slovenië Savinjska Rečica ob Savinji

Varpolje 105, si-3332 Rečica ob Savinji

0038651219393
Duits, Engels, Nederlands
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.