De charme camping 50plus Campingpark Fishing in Stiermarken is een prachtige seniorencamping in Oostenrijk.

Ideaal voor

Algemene informatie

Staanplaatsen: 62
Kampeerterrein: 1,5 ha
Hoogte: 681 m

50plus Campingpark Fisching

De charme camping 50plus Campingpark Fisching in Stiermarken is een prachtige seniorencamping in Oostenrijk. De camping is ideaal voor natuurliefhebbers en rustzoekers. De camping is 1,5 hectare groot en ligt op slecht 5 minuten wandelen van het dorpje Weißkirchen. Er heerst een fijne sfeer en het terrein is ruim en uitgebreid ingericht. Om de privésfeer van de campinggasten te beschermen, zijn er 50 comfortabele staanplaatsen bijzonder ruim ingericht. Ze beschikken allemaal over elektriciteit, water en kabel-tv. De staanplaatsen zijn bestrooid met fijne kiezel, wat het vuil buiten houdt. Naast kampeerplaatsen zijn er ook een aantal accommodaties te huur, zoals bungalows. Deze bungalows zijn goed onderhouden en eigentijds ingericht. Ideaal voor de kampeerder die wat meer van luxe houdt.

Vakantie op een camping in Stiermarken

WIn de weide bij de staanplaatsen kunt u zalig zonnen en genieten van omgeving. Er is een kruidentuin aangelegd waar de gasten gebruik van mogen maken. En er is een mooi restaurant op het kampeerterrein waar u een lekkere maaltijd kunt nuttigen. Daarnaast kunt u ook maaltijden afhalen en genieten van een lekker verzorgd ontbijtje. Onderneem leuke activiteiten in de omgeving. Maak een wandeling of huur een fiets bij de camping en maak een mooie tocht. Er is genoeg te doen waardoor u een actieve vakantie beleeft op 50plus campingpark Fisching.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €23,50 €23,50 €29,40 per dag
Extra persoon €8 €8 €8 per dag
Bungalow 2 personen €47 €47 €47 per dag
50plus Campingpark Fisching
Oostenrijk Stiermarken Weißkirchen

Fisching 9
8741Weißkirchen

+43 35 77 82 28 4
Duits, Engels, Nederlands
half april - half oktober
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Laat een beoordeling achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze recensie verklaart u akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden.