Meer foto's

50plus Campingpark Fisching

De charme camping 50plus Campingpark Fisching in Stiermarken is een prachtige seniorencamping in Oostenrijk. De camping is ideaal voor natuurliefhebbers en rustzoekers. De camping is 1,5 hectare groot en ligt op slecht 5 minuten wandelen van het dorpje Weißkirchen. Er heerst een fijne sfeer en het terrein is ruim en uitgebreid ingericht. Om de privésfeer van de campinggasten te beschermen, zijn er 50 comfortabele staanplaatsen bijzonder ruim ingericht. Ze beschikken allemaal over elektriciteit, water en kabel-tv. De staanplaatsen zijn bestrooid met fijne kiezel, wat het vuil buiten houdt. Naast kampeerplaatsen zijn er ook een aantal accommodaties te huur, zoals bungalows. Deze bungalows zijn goed onderhouden en eigentijds ingericht. Ideaal voor de kampeerder die wat meer van luxe houdt.

Vakantie op een camping in Stiermarken

WIn de weide bij de staanplaatsen kunt u zalig zonnen en genieten van omgeving. Er is een kruidentuin aangelegd waar de gasten gebruik van mogen maken. En er is een mooi restaurant op het kampeerterrein waar u een lekkere maaltijd kunt nuttigen. Daarnaast kunt u ook maaltijden afhalen en genieten van een lekker verzorgd ontbijtje. Onderneem leuke activiteiten in de omgeving. Maak een wandeling of huur een fiets bij de camping en maak een mooie tocht. Er is genoeg te doen waardoor u een actieve vakantie beleeft op 50plus campingpark Fisching.

Overige information van deze accommodatie

Ben je benieuwd naar de beschikbaarheid en de prijzen?

50plus Campingpark Fisching
Oostenrijk Stiermarken Weißkirchen

Fisching 9, 8741Weißkirchen

Duits, Engels, Nederlands
half april - half oktober

Contactformulier

  • Abonneer je gratis op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deel je ervaring met onze bezoekers

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe