De charme camping Camp MondSeeLand in Mondsee ligt in een rustig gebied van het Salzkammergut tussen de Mondsee en de Irrsee, met zicht op de majestueuze Drachenwanden de Schafberg.

Ideaal voor

Algemene informatie

Staanplaatsen: 100
Huuraccommodaties: 3
Kampeerterrein: 4 ha
Hoogte: 500 m

Camp MondSeeLand

De charme camping Camp MondSeeLand in Mondsee ligt in het midden van een bijzonder rustig gebied van het Salzkammergut tussen de Mondsee en de Irrsee, met zicht op de majestueuze Drachenwanden de Schafberg. De camping is ideaal voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Van mei tot september zijn er bij ons dagelijks wateractiviteiten in het verwarmde en overkapte zwembad. Voor de kinderen is er een speelterrein, met glijbaan, schommel, wip en zandbak. Tevens kunnen ze vissen in onze natuurvijver. ’s Avonds heerst er gezelligheid bij grillparty’s, dansavonden of bescheiden disco. U kunt ook terecht in het restaurant, waar Birgit en Christian van Gasthof Fohlenhof u verwennen met gerechten uit de Oostenrijkse keuken.

Sfeervol kamperen in Oostenrijk op Camp MondSeeLand

In de omgeving van camping Camp MondSeeLand treft u weiden, bossen en eindeloze wandelpaden. De ongerepte natuur nodigt uit tot uitgebreide uitstapjes, fiets -en wandeltochten. Mondsee is een pittoresk dorpje in het Salzkammergut, dat wordt omringd door imposante bergen zoals de Schafberg en de Drachenwand. De culturele stad Salzburg ligt op slechts twintig minuten rijden met de auto. Hier treft u cultureel erfgoed, grote winkelcentra en het pittoreske Getreidegasse.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €12,10 €12,10 €14,60 Per dag
Extra persoon €6,50 €6,50 €7,80 per dag
Kind 3-14 jaar €4,40 €4,40 €5,60 per dag
Hond €4,50 €4,50 €4,50 per dag
Blokhut Schober €62 €62 €75 per dag
Blokhut Schafberg €70 €70 €87 per dag
Blokhut Drachenwand €76 €76 €89 per dag
Camp MondSeeLand
Oostenrijk Opper-Oostenrijk Mondsee

Punzau 21
5310 Mondsee

+43 (0)6 23 22 600
Duits, Engels
april - oktober
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Laat een beoordeling achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze recensie verklaart u akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden.