Mini camping Werendijke in Walcheren is een rustige natuurcamping aan zee in Zeeland.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 25

Mini Camping Werendijke

Mini camping Werendijke in Walcheren is een rustige natuurcamping aan zee in Zeeland. De 25 zeer ruime plaatsen zijn voorzien van alle moderne kampeergemakken, zoals luxe sanitair, wireless internet, water, stroom en tv-aansluiting. Verder heeft mini camping Werendijke een unieke kloostertuin en bezit het de gouden Green Key milieucertificering. Op deze camping komt u helemaal tot rust. Het terrein is van alle gemakken voorzien en de campingeigenaren staan altijd voor u klaar. Op een warme zomerdag kunt u lekker een dagje naar het strand en is het weer wat minder maakt u een mooie wandeling door de groene omgeving. In de kloostertuin kunt u altijd terecht voor een ontspannen middag en als u een boek wilt lezen.

Rustige camping in Zoutelande

Op deze camping beleeft u een heerlijke rustige vakantie. De camping ligt dichtbij het plaatsje Zoutelande. Een leuke plek om even rond te struinen of wat te winkelen. Maar op het terrein kunt u zich ook goed vermaken. In de zomer staat de kloostertuin mooi in bloei, fantastisch om doorheen te lopen of lekker te ontspannen.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €18,00 €22,00 €34,00 per dag
Extra persoon €6 €6 €6 per dag
Kind tot 12 jaar €3 €3 €3 per dag
Kind 12 - 17 jaar €5 €5 €5 per dag
Hond €2,50 €2,50 €2,50 per dag

Mini Camping Werendijke

Nederland Zeeland Walcheren

Werendijke 12, 4374 SL Zoutelande

+31 (0)1 18 56 15 05
Engels, Nederlands
half maart - begin november
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Voeg beoordeling toe

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.