Landschapscamping ’t Scharrelhoes

Landschapscamping ’t Scharrelhoes in Boekelo in Overijssel is rustig gelegen te midden in het fraaie Twentse coulisselandschap. De camping richt zich vooral op de toeristische kampeerder, die rust en ruimte zoekt. Prachtige fiets- en wandelgebieden in de nabije omgeving, de camping is gelegen aan een knooppuntroute. ’t Scharrelhoes is een camping met een kleinschalig en gemoedelijk karakter waar u de keuze heeft uit ruime en gevarieerde plaatsen. U kunt zowel in de zon als in de schaduw kamperen. Vanaf uw standplaats is het genieten van de rust en schoonheid die de natuur met al z’n pracht aan flora en fauna te bieden heeft. De camping biedt sanitair van deze tijd in een verwarmd gebouw. Kom en overtuig uzelf, ervaar de rust, ruimte en gastvrijheid.

Sfeervol kamperen in Boekelo (Overijssel)

Landschapscamping ’t Scharrelhoes is een camping midden in het Twentse landschap en op steenworp afstand van de plaatsen Boekelo, Hengelo, Enschede, Delden en Haaksbergen. Kamperen in het buitengebied van Boekelo combineert natuur en cultuur. Binnen een paar minuten haakt u zo aan op de fiets- en wandelroutes en begeeft u zich tussen de weilanden en in de bossen en geniet u van alles wat de natuur te bieden heeft. In de nabije omgeving vindt u onder andere de uitgestrekte natuurgebieden Haaksbergerveen, Buurserzand en Witteveen. Twente heeft veel te bieden, naast een prachtig landschap ook veel cultureel erfgoed.

Beste camping Zoover (nummer 3 van Nederland)

Landschapscamping ’t Scharrelhoes is tijdens de Zoover Awards 2018 uitgeroepen tot de nummer 3 camping van Nederland in de categorie medium camping, 16 tot 30 standplaatsen. De gasten die een review hebben geschreven in 2018 hebben ons gewaardeerd met een 9,8. Uiteraard zijn wij apetrots en enorm blij met het behaalde resultaat van deze jaarlijks terugkerende publieksprijs, langs deze weg willen wij alle gasten bedanken voor hun steun en blijk van waardering. Ook in 2019 kunt u weer rekenen op onze service en gastvrijheid, tot ziens in Boekelo!

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Landschapscamping ’t Scharrelhoes voor je op een rij gezet:

Landschapscamping ’t Scharrelhoes
Nederland Overijssel Twente Boekelo

Kwinkelerweg 361, 7548 PE Boekelo

Nederlands
begin april - half oktober

Contactformulier

  • Abonneer je gratis op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe