Camping Park De Nieuwe Riet is een rustige camping in Oud Gastel en ligt op een voormalig boerenerf in het Bourgondisch West-Brabant.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 25
Huuraccommodaties: 2

Camping Park de Nieuwe Riet

Camping Park De Nieuwe Riet is een rustige camping in Oud Gastel en ligt op een voormalig boerenerf in het Bourgondisch West-Brabant. Er zijn nu 25 ruime privé plaatsen, in de schaduw en in de zon gelegen. Deze camping richt zich op mensen die de 40 gepasseerd zijn en die graag genieten van rust, ruimte, privacy, natuur en ontspanning. Het park “De Nieuwe Riet” is een voormalig agrarisch bedrijf. De boerderij dateert uit 1937 en is grotendeels gerestaureerd. De oude boerderij en diverse schuren zijn in takt gebleven en laten u nog genieten van het platteland. De hond, kat, geiten en kippen zorgen voor gezelligheid en maken de boerderij compleet. Het park is omringd met bomen en langs de rand loopt een watergang De Nieuwe Riet. De gehele camping heeft een oppervlakte van 3 hectare. Hiervan heeft de camping momenteel 1 hectare ingericht voor het kamperen. Het park heeft 25 percelen voor het plaatsen van uw caravan, tent, camper of vouwwagen op groene plekken vanaf 130 m2 t/m 180 m2.

Kamperen in Noord-Brabant

Het park “de Nieuwe Riet” ligt vlakbij Oudenbosch. Een plaats die bekent staat om haar Basiliek. Maar dit is ook een prettig dorp om te winkelen en de vele andere toeristische attracties te bezoeken. Verder treft u rond het park zeer veel wandel en fietsroutes aan om er lekker op uit te trekken. Het Laarzenpad is een stukje schitterend ongerept natuurgebied wat zeker de moeite waard is om eens te bezoeken. De oude woonkamer van de boerderij is geheel opgeknapt en ingericht voor de schoonheidssalon Enface. U kunt hier een afspraak maken om eens een ontspannende behandeling te krijgen of meer te leren, ervaren en genieten van natuurgeneeskunde en aromatherapie.
Bij ons zult u geen kantine met gokkast, zwembad, winkel of disco vinden. De recreanten op ons park zijn mensen die willen onthaasten, wandelen of fietsen en vooral van de natuur en stilte willen genieten. Uw hond is ook welkom. Al onze plaatsen zijn voorzien van elektra en elk jaar zullen er meer uitbreidingen worden gecreëerd om uw comfort te verhogen. Wilt u meer informatie of reserveren: U kunt ons altijd even bellen over de mogelijkheden.

We hebben de beste opties voor Adults only Park De Nieuwe Riet voor je op een rijtje gezet:

Adults only Park De Nieuwe Riet

Nederland Noord-Brabant Oud Gastel

Noordhoeksestraat 3-3a, 4751 TM Oudenbosch

+31 (0)165 313 077
Frans, Nederlands
Hele jaar geopend
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.