De kleine Abtshoeve is een kleine, ruim opgezette charme camping met 25 verharde plaatsen in Noord-Brabant vlak bij het centrum van Oosterhout en Breda.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 42
Kampeerterrein: 2 ha

De kleine Abtshoeve

De kleine Abtshoeve is een kleine, ruim opgezette charme camping met 25 verharde plaatsen in Noord-Brabant vlak bij het centrum van Oosterhout en Breda. Decamping heeft mooie verharde plaatsen, prachtig vrij uitzicht, fleurige bloemperken en niet te vergeten het modern en schoon sanitair. Op de kleine camping zijn vooral de 40plussers te vinden en mensen die houden van groen en rust. De kleine Abtshoeve beschikt over een eetcafé voor een lekker hapje eten of borrelen. Gastvrijheid staat bij De kleine Abtshoeve hoog in het vaandel!

Een oase van rust en Brabantse gezelligheid

De kleine Abtshoeve ligt in een mooie omgeving van Nederland waar je prachtig kan fietsen en wandelen. Je bent hier ook zo in de Biesbosch, Drimmelen of de binnenstad van Oosterhout of Breda. In de omgeving zijn verschillende musea te vinden, golfbanen en een uitgebreide mountainbikeroute die op 300 meter afstand van de camping loopt. Bij camping en eetcafé de kleine Abtshoeve kun je terecht voor het huren van een stadsfiets, elektrische fiets of mountainbike.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €16,50 €18,50 per nacht
Extra persoon €5 €5 €5 per nacht
Hond €2 €2 €2 per nacht
Toeristenbelasting €0,70 €0,70 €0,70 per nacht
Stroom per kWu €0,45 €0,45 €0,45 per nacht

De kleine Abtshoeve

Nederland Noord-Brabant Oosterhout

Meerberg 10, 4904 SM Oosterhout

+31 (0)76 58 711 35
Engels, Nederlands
365 dagen geopend
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.