Natuurkampeerterrein De Maasakker in Megen is een charme camping op het platteland van de provincie Noord-Brabant.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 20
Huuraccommodaties: 1

Natuurkampeerterrein De Maasakker

Natuurkampeerterrein De Maasakker in Megen is een charme camping op het platteland van de provincie Noord-Brabant. Op Natuurkampeerterrein De Maasakker kan je helemaal tot rust komen gelegen op het platteland. Op de camping is mogelijkheid tot het huren van huurtenten. De natuurcamping heeft plaatsen met grasland op een groen terrein. Natuurkampeerterrein De Maasakker beschikt over kleine campingwinkel. Op de camping zijn honden (in overleg) toegestaan. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant.

Kamperen in Noord-Brabant

Kamperen in de groene omgeving van Noord-Brabant is ideaal om dit stukje Nederland te ontdekken. Leuke activiteiten in de omgeving zijn fietsen en wandelen. Natuurkampeerterrein De Maasakker is de perfecte plek voor gezin met jonge kinderen, gezinsvakantie, natuurliefhebbers, romantische vakantie, rustieke kamperen, rustzoekers, schoolvakantie, sportieve vakantie, vakantie met de hond, voorjaarsvakantie en de zomervakantie.

We hebben een aantal opties voor Natuurkampeerterrein De Maasakker voor je op een rijtje gezet:

Natuurkampeerterrein De Maasakker

Nederland Noord-Brabant Megen

Rulstraat 3, 5366 KA Megen

+31 (0)4 12 48 43 32
Duits, Engels, Nederlands
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.