Klein-Frankrijk in Leenderstrijp is een charme camping gelegen op het platteland in de regio Noord-Brabant.

Pluspunten

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 60
Kampeerterrein: 10 ha

Klein-Frankrijk

Klein-Frankrijk in Leenderstrijp is een charme camping gelegen op het platteland in de regio Noord-Brabant. Op Klein-Frankrijk kan je helemaal tot rust komen gelegen op het platteland. Op de camping is mogelijkheid tot het huren van kampeerplaatsen. Deze natuurcamping heeft plaatsen met grasland, groen terrein, plaatsen met enige schaduw en plaatsen met veel schaduw. Klein-Frankrijk beschikt over internettoegang en een zwemvijver. Op de camping zijn honden toegestaan. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant.

Kamperen in Noord-Brabant

Kamperen in de groene omgeving van in de regio Noord-Brabant is ideaal om dit stukje Nederland te ontdekken. Leuke activiteiten in de omgeving zijn fietsen en wandelen. Klein-Frankrijk is de perfecte plek voor gezinsvakantie, natuurliefhebbers, vakantie aan een meer, vakantie aan het water en zwemliefhebbers.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €19,50 €19,50 €19,50 per dag
Extra persoon €6 €6 €6 per dag
Kind 6-12 jaar €4,50 €4,50 €4,50 per dag

Stuur vrijblijvend een informatie- en reserveringsaanvraag naar Klein-Frankrijk.

Klein-Frankrijk
Nederland Noord-Brabant Leenderstrijp

Kapelstraat 20
5595 GK Leenderstrijp

+31 (0)6-12 92 77 98
Duits, Engels, Nederlands
begin april - half september

Laat een reactie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze recensie verklaart u akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden.