Algemene gegevens

Staanplaatsen: 90
Kampeerterrein: 3.5 ha
Hoogte: 100 m

Natuurkampeerterrein Hoeve Krekelberg

Natuurkampeerterrein Hoeve Krekelberg in Schinnen is centraal gelegen in het Zuid-Limburgse heuvelland, midden in landschapspark De Graven. De terrassencamping ligt rondom een oude Limburgse carréboerderij, die nog in bedrijf is. Het terrein is parkachtig opgezet en kenmerkt zich door 90 ruime plekken (7 meter onderlinge afstand). De velden hebben elk een eigen karakter en liggen op verschillende hoogtes, waardoor u een fraai uitzicht heeft over het Zuid-Limburgse heuvelland. Modern sanitair, slechtweervoorziening, kindvriendelijk veld met speeltuin, afgesloten fietsenstalling en laadpaal voor auto’s. Reserveren voor hoogseizoen is aanbevolen.

Kamperen in Limburg

Hoeve Krekelberg is gelegen in de noordelijke flank van het Zuid-Limburgse heuvelland, grenzend aan Landschapspark De Graven in Nederland. Holle wegen, kabbelende riviertjes, bossen en weiden domineren hier het landschap. In dit deel van het heuvelland treft de bezoeker de ideale mix aan van natuur en cultuurhistorie. De gezellige, historische dorpjes nodigen uit om even te pauzeren en te genieten van streekgerechten. De omgeving is rijkelijk bezaaid met prachtige kastelen, bijzondere molens en de meest uiteenlopende religieuze gebouwen. De fraaie kastelen van Hoensbroek (dagelijks open voor publiek), Amstenrade en Doenrade bereikt u gemakkelijk per fiets. Ook zijn er verschillende zwembaden op fietsafstand aanwezig in de omgeving.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €17,50 €17,50 €22,50 per dag
Extra persoon €6 €6 €7,50 per dag
Kind €3,50 €3,50 €3,50 per dag
Hond €2 €2 €2 per dag

Natuurkampeerterrein Hoeve Krekelberg

Nederland Limburg schinnen

Altaarstraat 120, 6365 AM Schinnen

046 44 38 313
Duits, Engels, Nederlands
Begin april - eind oktober
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

2 Reviews

Schrijf een recensie
  1. Een pareltje in Zuid-Limburg

    Een pareltje in Zuid-Limburg, ik kan het niet anders noemen. Prachtig ruime plekken, mooie aanplanting en het uitzicht is gewoon fenomenaal, dit hebben we in Nederland nog niet eerder meegemaakt. Echt genieten, we komen snel nog een keer!

  2. Wat een prachtige camping

    Wat een prachtige camping, misschien wel de mooiste waar we ooit hebben gestaan! Deze camping mag zich met recht een charmecamping noemen, hele ruime plaatsen met een geweldig uitzicht en mooi sanitair. De sfeer op de camping is heel prettig, we voelen ons hier echt op onze plek. We komen deze zomer weer terug!

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.