Alle foto's

Een kindvriendelijke camping in het zuiden van Limburg

Camping Valkenburg-Maastricht (Camping De Bron) is een kindvriendelijke camping met openluchtzwembad in het zuiden van de provincie Limburg op nog geen 2 km van het toeristenplaatsje Valkenburg aan de Geul. De camping ligt midden in het prachtige heuvelland aan de rand van het Ravensbosch. Je kan je voorstellen dat er dus voor iedereen wat te doen is. Je kan zelfs een bezoek brengen aan Duitsland of België, wat binnen een half uur met de auto te bereiken is. Op de camping vind je natuurstaanplaatsen, comfort- en camperstaanplaatsen, trekkershutten en stacaravans.

Faciliteiten op de camping

Naast het openluchtzwembad beschikt Camping Valkenburg in Limburg ook over een gezellig restaurant met een grote kaart maar kleine prijzen, een snackbar, speeltuintjes. De sanitaire voorzieningen zijn schoon en beschikt over naast een invalide toilet / douche ook over een babyroom. Wifi is ook op heel de camping beschikbaar voor diegene die in de vakantie toch even de mail wil checken of op het net wil surfen.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping Valkenburg voor je op een rij gezet:

Camping Valkenburg
Nederland Limburg Valkenburg

Stoepertweg 5, 6301 WP Valkenburg

Duits, Engels, Frans, Nederlands

Contactformulier

  • Abonneer je gratis op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe