Camping Geelenhof in Kelpen-Oler is een kleinschalige autovrije camping in Limburg met allemaal comfortplaatsen gescheiden door hagen.

Ideaal voor

Algemene informatie

Staanplaatsen: 87
Huuraccommodaties: 1
Kampeerterrein: 5 ha

Camping Geelenhoof

Camping Geelenhof in Kelpen-Oler is een kleinschalige autovrije camping in Limburg met allemaal comfortplaatsen gescheiden door hagen. De caravanplaatsen zijn voorzien van een betegeld terras voor de luifel of voortent. Nooit meer natte voeten! De kampeerplaatsen zijn verdeeld over diverse veldjes. Mooie ruime Comfortplaatsen met alle voorzieningen op de plaats. Keuze uit 6 en 10 ampère stroom. Zelfs voor de grote campers hebben wij mogelijkheden op een apart camperveld. Autovrije kampeerplaatsen en een overdekte fietsenstalling met oplaadpunten. Camping Geelenhoof beschikt over een visvijver voor de eigen gasten. Bij de vijver is het heerlijk rusten en ontspannen en bij warm weer lekker koel om te zitten. Maak ook kennis met de Beugelsport op de overdekte beugelbaan. Tevens is er voor de kinderen de mogelijkheid om de pony’s te verzorgen. Overdag is er voor de kleine kinderen een overdekte speeltuin en gratis skelters voor op de camping. Bij de receptie zijn ijsjes verkrijgbaar en broodjesservice in de ochtend.

Kamperen in Limburg op camping Geelenhof

Camping Geelenhoof is gelegen in Midden Limburg, Nederland. Een mooie omgeving met veel afwisseling tussen bossen, heide en de Maasplassen. Vele fietsroutes en wandelroutes zijn mogelijk. De Camping ligt vlakbij het natuurgebied Leudal en de Beegderheide en direct aan de knooppunten routes voor fietsen wandelen. Vele knooppunten routes voor wandelen en fietsen vanaf de camping. Een dagje uit naar het Witte Stadje Thorn aan de Belgische grens of de stad Roermond met het Designer Outlet Centre en de mooie oude binnenstad zijn op korte afstand. Bij warm weer ligt op 4 km een mooi dag strand.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €21,95 €21,95 €25,10 per dag
Extra persoon €5,30 €5,30 €5,30 per dag
Kind tot 11 jaar €4,30 €4,30 €4,30 per dag
Hond €2,50 €2,50 €2,50 per dag
Luxe lodges €70 €70 €70 per dag
Blokhut 2 pers. €35 €35 €35 per dag
Blokhut 4 pers. €40 €40 €40 per dag
Vakantiewoning 2 pers. €450 €450 €450 per week
Vakantiewoning 4 pers. €505 €505 €505 per week
Camping Geelenhoof
Nederland Limburg Kelpen-Oler

Grathemerweg 16
6037 NR Kelpen-Oler

+31 (0)4 95 65 18 58
Duits, Engels, Nederlands
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Laat een beoordeling achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze recensie verklaart u akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden.