Boerderijcamping Hayema Heerd

De charme camping Boerderijcamping Hayema Heerd in Oldehove is een glamping in Groningen of is het toch bamping, misschien vind je op deze boerderijcamping wel het beste van beiden. Op onze camping Hayema Heerd kun je het weer beleven; kamperen zoals dat ooit eens begonnen is, gewoon lekker weg met de tent of caravan zonder al teveel toeters en bellen. ’s Morgens gewekt worden door boerenzwaluwtjes en de grutto, de haan in de verte of door de vroege schaapjes. Je steekt je hoofd buiten de tent en wordt verrast door de zon die opkomt en de fabuleus prachtige vergezichten. Puur en ontspannen. Kinderen vermaken zichzelf de gehele dag. De liefhebbers van rust en ruimte komen ogen tekort, “wat een bijzondere vogels hier!”

Sfeervol kamperen in Groningen

Eenvoud, natuur, vrijheid combineren we op onze minicamping met onze gemoedelijke en vrolijke gastvrijheid. Ruime plaatsen met zon en schaduw, of vrij uit met rondom je kampeerplek een fantastisch uitzicht. Verdeeld over ons gehele terrein van ruim 1,5 ha. hebben we 15 zeer ruime kampeerplekken. Zoek het mooiste plekje maar uit en plaats de tent en/of caravan zoals je dat het liefste wilt. Een paradijsje voor kinderen (en dus de ouders). Zoek je juist de rust en ruimte op dan lukt dat ook altijd. Vanaf 2016 bieden we ook sanitaire voorzieningen voor mensen met een lichamelijke beperking. Vrijheid en flexibiliteit vinden wij belangrijk, dat geldt ook voor bijv. aankomst- en vertrekdata.

Boerderijvakantie in Groningen

De Boerderijcamping Hayema Heerd ligt temidden van een prachtig landschap in de provincie Groningen: het nationale landschap Middag-Humsterland. Eén van oudste cultuurlandschappen van Europa waar de tijd soms lijkt stilt te hebben gestaan. Dromerige weilanden, kronkelende smalle weggetjes en dijkjes, pittoreske dorpjes, middeleeuwse kerkjes. Sommigen noemen het ‘het Toscane van het noorden’. Die vergelijking gaat qua sfeer en beleving zeker op. De stad Groningen met zijn vele leuke winkelstraten, cafés, restaurants, musea, galeries enz. ligt vlakbij. Ee dagje naar een waddeneiland is heel goed te doen. Voor natuurliefhebbers lonkt de Waddenzee (Unesco-monument) en het grote natuurgebied Lauwersoog. En er is nog veel meer, voor jong en oud te beleven.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Boerderijcamping Hayema Heerd voor je op een rij gezet:

Boerderijcamping Hayema Heerd
Nederland Groningen Oldehove

Jensemaweg 3, 9883 TH Oldehove

Duits, Engels, Nederlands
april - half oktober

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe