Op de charme camping de Watermolen kunt u actief genieten van rust, ruimte, natuur en water in de provincie Groningen.

Ideaal voor

Algemene informatie

Staanplaatsen: 74
Huuraccommodaties: 11
Kampeerterrein: 12,5 ha

Camping de Watermolen

Op de charme camping de Watermolen kunt u actief genieten van rust, ruimte, natuur en water. Ontbijten met een vers croissantje en een krant terwijl op de achtergrond de natuur in Groningen een oorverdovend concert weggeeft. De camping ligt op de grens van Groningen en Friesland, waar u kunt fietsen en wandelen door het beschutte, karakteristieke coulisselandschap. U bent van harte welkom op deze mooie kindvriendelijke camping aan het water. Kamperen kan met eigen caravan of tent, maar we hebben ook een volledig ingerichte luxe Safaritent en een volledig ingerichte Tent de luxe of andere accommodaties zoals Waterchalets, deluxe chalets en trekkershutten. En de kinderen kunnen zelfs nog overnachten in hun eigen Kinderhuisje, die bij de plaats gezet kan worden.

Speelparadijs voor kinderen

Houdt u niet van massatoerisme en schreeuwende commercie, dan voelt u zich als actieve 50+ plusser of als jong gezin zeker thuis op camping de Watermolen. Camping de Watermolen is een speelparadijs voor kinderen. Lekker rennen en vliegen door de natuur, kikkers vangen of boompje klimmen, naast het spelen in de speeltuin bij het terras en de verschillende speelmogelijkheden op de kampeervelden. Naast een speeltuin beschikt de camping over een bistro restaurant, zwemmeer en vismeer. Bij lekker weer is het zwemmeer voor jong en oud een goede plek om af te koelen. Dit heldere zwemwater heeft een zandstrand en een ligweide. Op Camping de Watermolen bevinden zich twee visrijke meren. De eerste is bij het recreatiemeer. Aan de westkant bevindt zich het visgedeelte, waar snoeken, karpers en vorentjes zitten.

Vakantie in Groningen op camping de Watermolen

In de omgeving van Camping de Watermolen zijn talloze fiets- en wandelroutes te vinden. Zo staat de camping aan de knooppuntenroute, waarmee u ook zonder fietsroute of kaart prachtig kunt fietsen. In de buurt van Camping de Watermolen zijn veel mogelijkheden voor leuke uitstapjes en/of activiteiten. Bijvoorbeeld lekker actief kanoën op het Leekstermeer, het blote voetenpad ontdekken, naar een botanische tuin of de zeehondencrèche. Op ca. 10 kilometer afstand zit het Leekstermeer, waar je een heerlijke dag op het water kunt doorbrengen met een zeilboot of in een (Canadese) kano.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €€18,50 €€21,50 €€24,50 Per dag
Extra persoon €10 €10 €10 per dag
Kind 3-20 jaar €3,50 €3,50 €3,50 per dag
Huisdier €2,50 €2,50 €2,50 per dag
Trekkershut €40 €40 €45 per dag
Waterchalet €391,50 €445 €525 per week
Safaritent €435 €535,50 €605 per week
Watervilla €525 €655 €655 per week
Waterlodge / safaritent €450 €650 €650 per week
Brandweercamper €350 €445 €485 per week
Tent de luxe €350 €402,50 €455 per week
  • Kampeerplaatsen o.b.v. 2 personen (extra personen/kinderen mogelijk).
  • Gebruik eigen watertapkraan, afwaswater en toegang zwem- en vismeer.
  • Alle soorten kampeermiddelen, 1 auto op parkeerplaats.
  • Kinderen tot 0-2 jaar zijn gratis.
  • Wifi is voor 24 uur per toestel €1,-.
Camping de Watermolen
Nederland Groningen Opende

Openderweg 26
9865 XE Opende

+31 (0)594 65 91 44
Duits, Engels, Nederlands
april - oktober
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Laat een beoordeling achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze recensie verklaart u akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden.