Parkcamping ’t Ravenest

Parkcamping ’t Ravenest in Putten is een charme camping met 12 comfortplaatsen in de provincie Gelderland. Grenzend aan de prachtige oude Speulder- en Sprielderbossen en de Krachtighuizerheide ligt de goed onderhouden en groene camping ’t Ravenest. Parkcamping ’t Ravenest is groen, rustig en autovrij. De auto kan op het eigen parkeerterrein staan, honden zijn niet toegestaan. Het hele terrein is voorzien van een compleet nieuw internet en digitale tv voorziening. Hierdoor ben je in de gelegenheid om snel te internetten op de eigen plaats en van het ruime aanbod TV zenders er zeker 30 in HD kwaliteit te kijken. Het verwarmde toiletgebouw is voorzien van een dames- en een heren gedeelte. Tevens is er een (gratis) warm water voorziening voor de afwas en een groente wasplaats. Buiten het toiletgebouw is een uitstorttafel voor het chemisch toilet aanwezig. Alle comfortplaatsen zijn voorzien een watertappunt, afvoerputje, aansluiting afvalwater, aansluiting 10 Amp. elektra, digitale televisie, fietsenrek en zijn gescheiden door beukenhaagjes. Camperaars zijn ook van harte welkom. Parkcamping ’t Ravenest biedt diverse arrangementen aan.

Ontdek de natuur van de Veluwe

Vanaf de camping in Nederland fiets, wandel of rij je de eindeloze natuur van de Veluwe in. Ook op actief, historisch en cultureel gebied heeft Putten en zijn omgeving zeer veel te bieden. Denk hierbij o.a. aan het Landgoed Schovenhorst, Museum de Tien Malen, Het vrouwtje van Putten, Subtropisch Bosbad Putten, het klimbos Garderen, enz. Verder heeft Putten een gezellig dorpscentrum met een gevarieerd aanbod van winkels en eetgelegenheden. In de buitengebieden van Putten zijn diverse boerderijwinkels. Vanaf de camping zijn diverse fietsknooppunten en wandelroutes op te pakken. Het is mogelijk om op de camping een fiets te huren bij BCE bikes.

Kampeerplaatsen o.b.v. Comfort kampeerplaats is incl. 2 pers met auto, tent/caravan, excl toeristenbelasting.

Overige information van deze accommodatie

Parkcamping ’t Ravenest kun je ook boeken bij:

Parkcamping ’t Ravenest
Nederland Gelderland Putten

Schovenhorsterveldweg 10, 3881 PB Putten

0341352159
Duits, Engels, Nederlands
eind maart - eind oktober

Contactformulier

  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Schrijf een recensie

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.