Camping de Wedze is een gezellige, kleinschalige camping inTwijzel in Friesland. Ideaal voor natuurliefhebbers, rustzoekers en wandelaars.

Ideaal voor

Algemene informatie

Staanplaatsen: 25
Huuraccommodaties: 2

Camping De Wedze

Camping de Wedze is een gezellige, kleinschalige camping inTwijzel in Friesland. De camping heeft een aantal kampeerplaatsen beschikbaar en ook een paar mooie ingerichte safaritenten te huur. Het kampeerterrein is groen en u kampeert op grasland. De regio rondom de camping kenmerkt zich door de dykswâllen en elzensingels. Maar indien u iets naar het noorden gaat maakt u kennis met de prachtige vergezichten die Friesland u biedt. Het Nationale park het Lauwersmeergebied, wat op de grens van de provincie Friesland en Groningen ligt is schitterend. U kunt daar vele vogels spotten, Schotse Hooglanders zien en orchideeën bewonderen. Iets zuidelijker vindt u de bossen rondom Bakkeveen en Appelscha. Een dagtrip naar Ameland of Schiermonnikoog, een bezoekje aan zeehondencrèche in Pieterburen, wadlopen, een rondvaart over het Lauwersmeer of in Eernewoude, het is allemaal dichtbij Camping de Wedze. Kortom, natuurliefhebbers, wandelaars en rustzoekers kunnen hier echt hun hart ophalen.

Kamperen in Friesland

Voordelig kamperen op een rustige camping in Friesland? U zoekt rust, geen massatoerisme en goed sanitair in een prachtige, diverse omgeving? Camping De Wedze is gevestigd midden in een karakteristieke coulissenlandschap met uitzicht op een kerktoren uit de 13e eeuw. Het dorp Twijzel ligt in Friesland op de lijn Leeuwarden-Groningen en vanaf de A7 (Drachten) binnen 15 minuten bereikbaar.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €10 €10 €12,50 per dag
Extra persoon €12 €12,5 €15 per dag
Hond €1 €1 €1 per dag
Huurcaravan €30 €30 €35 per dag
Safaritent €50 €50 €70 per dag
Camping De Wedze
Nederland Friesland Twijzel

de Wedze 22C
9286 EV Twijzel

+31 (0)6 25 03 79 56
Duits, Engels, Nederlands
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Laat een beoordeling achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze recensie verklaart u akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden.