Algemene gegevens

Staanplaatsen: 142
Kampeerterrein: 6 ha

Camping de Waps

Camping de Waps in Oudemirdum is een kleinschalige camping in Friesland in het bos aan de rand van het sfeervolle brinkdorpje Oudemirdum. Kampeerders zijn van harte welkom met caravan, camper of tent. Ook voor wandelaars en fietsers zijn er mooie plekken beschikbaar op dit kampeerterrein met prachtig uitzicht over de Fonteinwei. Deze camping heeft ruim 100 jaar ervaring en kan u dan ook een ideale vakantie bieden. Er heerst een gezellige sfeer en daardoor is deze camping geschikt voor gezinnen met kinderen, maar ook voor echtparen. Er zijn mooie faciliteiten, zoals schoon sanitair, gratis warm water en een wifi-verbinding. Daarnaast heeft camping de Waps ook een restaurant waar u kunt genieten van een lekkere maaltijd of een snelle snack.

Natuurcamping in Friesland

Voor de (klein)kinderen is camping de Waps een fijne plek om te ontdekken, beleven en te spelen. In het hoogseizoen biedt het animatieteam voor kinderen tussen 4 en 12 jaar dagelijks tal van leuke activiteiten. Zoals: knutselen, levend stratego, hutten bouwen, water-koek happen en verschilde balspelen. De Waps is een uitstekende basis om zorgeloos te kunnen genieten van uw vakantie en de prachtige regio Gaasterland beter te leren kennen. Het landschap is zo gevarieerd, dat u zich op sommige momenten in het buitenland waant. De typisch Friese dorpjes en steden: Balk, Stavoren, Koudum, Hindelopen, Sloten, Workum en Lemmer zijn absoluut een bezoekje waard. Allen hebben hun eigen (historische) sfeervolle karakter. Deze dorpen en steden zijn goed te bereiken vanaf de camping.

We hebben een aantal opties voor Camping de Waps voor je op een rijtje gezet:

Camping de Waps

Nederland Friesland De Friese Meren Oudemirdum

Fonteinwei 14, 8567 JT Oudemirdum

0514-571437
Duits, Engels, Nederlands
Hele jaar geopend
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

1 Beoordeling

Review schrijven
  1. Genoten van de mooie camping

    Afgelopen twee nachtjes geslapen in trekkershut Inge. Genoten van de mooie camping, met allemaal prachtige plekjes op verschillende hoogtes. Wat een prachtige camping in het bos. Een waar Eldorado voor kinderen, al hadden wij ze niet mee. Ze kunnen er heerlijk spelen in de natuur, met allemaal leuke paadjes op de camping. Een aanrader wat ons betreft voor gezinnen. De trekkershut is prima en schoon. Lekker geslapen. Sanitair ook prima. Alles netjes en schoon. En dan de lekkere patattekes van Pake, ook genieten. We komen nog eens terug, maar dan met tent!

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.