Buytenplaets Suydersee in Lelystad is een sfeervolle kampeerlocatie in de provincie Flevoland waar rust en ruimte de kernwoorden zijn.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 30
Huuraccommodaties: 11
Kampeerterrein: 1,9 ha
Hoogte: -5,0 m

Buytenplaets Suydersee

Buytenplaets Suydersee in Lelystad is een sfeervolle kampeerlocatie in de provincie Flevoland waar rust en ruimte de kernwoorden zijn. Op de grens van stad en bos sta je versteld van de natuur die Flevoland biedt, en dat nog wel op deze locatie midden in de bebouwde kom van Lelystad. Buytenplaets Suydersee wordt niet voor niets een ‘oase van rust’ genoemd!

Oase van rust

De locatie wordt gevormd door de bomenstructuur die bij de inpoldering van Flevoland is aangeplant. Hierdoor is een carré-vormige structuur ontstaan die het terrein verdeeld in verschillende ‘zones’. Het aanbod van diverse overnachtingsmogelijkheden, zoals overnachten in een boomhut of  wildkamperen, wordt zo op een natuurlijke manier van elkaar gescheiden.

Overnachten in een boomhut of pipowagen

Naast de echte boomhutten of wildkamperen kan je ook een trekkershut, pipowagen of een zogenaamde rioolbuis reserveren. Laat je verrassen door de Flevolandse natuur en wordt wakker door het getjilp van de vele vogels! Buytenplaets Suydersee kenmerkt zich door een menselijke maat. Je kan gebruik maken van de ontbijt- en broodjesservice, wifi, centrale bbq- en kampvuurplek. De campinggasten kunnen zwemmen in het zwemparadijs op loopafstand waar je gratis gebruik van kan maken. De dierenweide met alpaca’s is geliefd bij kinderen. In de omgeving kan je heerlijk wandelen en mountainbiken. Neem de kinderen mee naar het binnenspeelparadijs op loopafstand van de camping.

We hebben de beste opties voor Buytenplaets Suydersee voor je op een rijtje gezet:

Buytenplaets Suydersee

Nederland Flevoland Lelystad

Badweg 1, 8223 PA Lelystad

0031610943935
Duits, Engels, Nederlands
april - oktober
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.