Algemene gegevens

Staanplaatsen: 45
Huuraccommodaties: 2
Kampeerterrein: 1 ha
Hoogte: 6 m

Welkom op Camping Tikvah

Camping Tikvah in Hooghalen is een mooi gelegen en een gemoedelijke charme camping in Drenthe. Vanaf de camping loopt u direct het bos in met daarachter een uitgestrekte heide. De comfortplekken zijn zeer ruim en beginnen van 120 m² tot wel 250 m². De kleinschalige charme camping heeft een modern en zeer schone sanitairgebouw. Als 50 plusser zult u zich hier zeker thuis voelen, maar ook gezinnen met kinderen vertoeven hier prima. Terwijl uw kinderen zichzelf vermaken heeft u wel het zicht op hen, met daarnaast een prachtig uitzicht. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin, chill room met peuterhoek, tafeltennis- en voetbaltafel. Tevens kunnen de kinderen gebruik maken van de skelters.

Kamperen in Drenthe

Charme camping Tikvah grenst aan het natuurreservaat Het Grote Zand. Op 500 meter afstand bevindt zich het herinneringscentrum van het voormalige kamp Westerbork. In de vakanties worden er elke dag rondleidingen gegeven en u kunt het museum bezoeken. Speciaal voor kinderen is hier ook een educatief programma. Schoon zwemwater vindt u op 30 minuten fietsen in het bos. Een fietspad loopt voor de camping langs en het eerste fietsknooppunt ligt op 70 meter verderop. Wij zijn de fiets en wandelcamping van Drenthe!

We hebben de beste opties voor Camping Tikvah voor je op een rijtje gezet:

Camping Tikvah

Nederland Drenthe Midden-Drenthe Hooghalen

Oosthalen 5, 9414 TG Hooghalen

+31 (0)593 59 20 97
Duits, Engels, Nederlands
begin april - half oktober
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.