De charme camping Midden Drenthe in de gemeente Zwiggelte (Westerbork) is een gezellige familiecamping in Drenthe met een ruime keuze aan kampeerplaatsen en een aantal stacaravans.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 65
Huuraccommodaties: 3

Camping Midden Drenthe

De charme camping Midden Drenthe in de gemeente Zwiggelte (Westerbork) is een gezellige familiecamping in Drenthe met een ruime keuze aan kampeerplaatsen en een aantal stacaravans. Alle kampeerplaatsen hebben een elektra aansluiting. Wilt u meer luxe? Kies dan voor een comfortplaats. De comfort kampeerplaatsen hebben alle voorzieningen die u zich maar kan wensen. De camping biedt rust, ruimte en natuur. Ook voor kinderen valt er genoeg te doen zoals spelen op het speelveld. U kunt dagelijks verse broodjes bestellen, gebruik maken van fietsverhuur en skelterverhuur.

Vakantie in Drenthe

De camping Midden Drenthe ligt in een van Nederlands dunst bevolkte provincies. Drenthe heeft een zeer afwisselend landschap. Naast schilderachtige dorpjes, weiden en akkers vindt men in deze provincie bossen, heidevelden, hunebedden, schaapkuddes, zandverstuivingen, vennen, en beschermde beekdalen. Ook het Drents-Friese Wold is vlakbij. Daar kunt u wandelen, fietsen of paardrijden. U kunt hier eindeloos dwalen, genieten van de geuren, de geluiden en de kleuren van de mooie provincie Drenthe. Daarnaast biedt Drenthe vele mogelijkheden voor uitstapjes en excursies.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €16 €15 €19,28 per dag
Extra persoon €3,50 €3,50 €3,50 per dag
Kind 3-12 jaar €1,50 €1,90 €1,90 per dag
Trekkershut €50 €50 €52 per dag
Stacaravan €225 €295 €395 per week

Camping Midden Drenthe

Nederland Drenthe Westerbork

Elperweg 5, 9433 TJ Westerbork

+31 593 37 00 22
Engels, Nederlands
maart - oktober
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Laat een beoordeling achter

Hierbij verklaar ik dat mijn beoordeling gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.