Algemene gegevens

Staanplaatsen: 102
Huuraccommodaties: 47
Kampeerterrein: 15 ha

Camping De Wiltzangh

Op zoek naar een vakantiepark in Drenthe waar rust en comfort hoog in het vaandel staan? Kom dan naar De Wiltzangh in Ruinen. Voor een fijne vakantie of weekendje weg ben je in het Nationaal Park Dwingelderveld op de goede plek! Of je nu komt kamperen met de tent, caravan of camper, verblijft in een bungalow in het bos of geniet in een Heidelodge, op De Wiltzangh in Ruinen in Drenthe geniet iedereen op zijn eigen manier. Na een prachtige rit door Drenthe rijd je op ons vakantiepark regelrecht de natuur binnen om te kamperen. Het kampeerterrein heeft een unieke ligging in het Nationaal Park Dwingelderveld tussen Ruinen en Dwingeloo. Waar kun je nu een betere plek vinden om te kamperen? In plaats van een slagboom zie je echte oude bomen om je heen met af en toe een doorkijkje naar de grote stille heide! Je bent aangekomen op de beste plek van Drenthe om te kamperen zoals jij dat wilt in dit mooie gebied van Nederland.

Kamperen op Vakantiepark De Wiltzangh

Na een prachtige rit door Drenthe rijd je op het vakantiepark regelrecht de natuur binnen om te kamperen. Het kampeerterrein heeft een unieke ligging, namelijk in het Nationaal Park Dwingelderveld tussen Ruinen en Dwingeloo. Waar kun je nu een betere plek vinden om te kamperen? In plaats van een slagboom zie je echte oude bomen om je heen met af en toe een doorkijkje naar de grote stille heide! Je bent aangekomen op de beste plek van Drenthe om te kamperen zoals jij dat wilt. Heerlijk middenin de natuur, maar met wel alle mogelijke faciliteiten zoals een zwembad, restaurant, speeltuin en kinderboerderij. En heel veel te doen in de omgeving zoals een dagje Wildlands, Plopsaland, Drents Museum, Zippo Zebra, diverse subtropische zwembaden of Slagharen!

We hebben de beste opties voor Camping De Wiltzangh voor je op een rijtje gezet:

Camping De Wiltzangh

Nederland Drenthe Ruinen

Witteveen 2, 7963 RB Ruinen (Westerveld)

Duits, Engels, Nederlands

1 beoordeling

Beoordeling schrijven
  1. Het was een prachtige camping maar alle rietgedekte “hans-en-grietje huisjes” zijn gewoon afgebroken door de nieuwe eigenaar: Europarcs. In plaats daarvan poepkleurige containers met schuifpui. Heel jammer van zo’n mooie sfeervolle camping. Lang leve de vooruitgang.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.