Algemene gegevens

Staanplaatsen: 62
Huuraccommodaties: 4

De Katjeskelder, midden in het bos

Welkom op het fraai gelegen vakantiepark De Katjeskelder in Noord-Brabant. De Katjeskelder is gegarandeerd genieten voor jong en oud! Het vakantiepark in Noord-Brabant ligt midden in het bos, dit zorgt voor de nodige rust en ruimte, maar er is ook van alles te doen. Op het vakantiepark kun je een kleinschalige kampeerplaats vinden, waar je kunt genieten van ruime kampeerplaatsen en safaritenten. De camping wordt omgeven door groene bomen en je kunt er genieten van de rust.

Volop buitenactiviteiten voor de kids

Het animatieteam op De Katjeskelder zorgt er tijdens jullie vakantie voor dat de kinderen volop genieten. Daarnaast kunnen ze natuurlijk ook naar het zwembad, de speeltuin of eindeloos verstoppertje spelen in het bos. De kinderen kunnen gratis gebruik maken van de sport- en animatieactiviteiten. Gezellig knutselen met Koos Konijn, deelnemen aan leuke toernooien of sportactiviteiten. Met een eetcafé, buffet- en à-la-carterestaurant is de Bourgondische traditie van Brabant hier goed vertegenwoordigd. Ga shoppen in Oosterhout of Breda, varen in De Biesbosch of een dagje naar de Efteling. In de directe omgeving van het vakantiepark is er ook van alles te doen voor de actieve families. Liefhebbers van wandelen of fietsen kunnen vanaf het park zo de Vrachelse Heide op om te genieten van de flora en fauna in dit natuurgebied.

We hebben een aantal opties voor Camping De Katjeskelder voor je op een rijtje gezet:

Camping De Katjeskelder

Nederland Noord-Brabant Oosterhout

Katjeskelder 1, 4904 SG Oosterhout

Engels, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.