Een prachtige plek voor een heerlijke vakantie in Umbrië aan de oever van het meer van Trasimeno met een zwembad en restaurant.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 260
Huuraccommodaties: 59
Kampeerterrein: 5,5 ha
Hoogte: 263 m

Camping Badiaccia

Camping Badiaccia is gelegen in de regio Umbrië, op de grens van Toscane. De camping in Italië is direct gelegen aan de oever van het fraaie meer van Trasimeno. Deze ontzettend gezellige familiecamping heeft veel gratis faciliteiten. Denk aan een strand, zwembad, animatieteam, restaurant, winkel, tennisbaan, volleybal, midgetgolf, tafeltennis, mini club en nog veel meer. je kunt ook gratis gebruik maken van WiFi. Verder heeft de camping erg vriendelijk en gastvrij personeel. Goede en schone sanitaire voorzieningen. Badiaccia beschikt over veel (schaduwrijke) staanplaatsen en campingplaatsen, allemaal met voldoende beschutting. Voor meer luxe en comfort zijn er verschillende soorten vakantiehuisjes en bungalows op de camping.

Vakantie in het prachtige Umbrië

Voor veel campinggasten is Camping Badiaccia een perfecte uitvalsbasis voor bezoekjes aan omliggende plaatsen zoals Perugia, Assisi, Spello, Gubbio, Cortona, Arezzo, Montepulciano, Pienza, Florence en Pisa. De camping ligt als het ware tussen de glooiende heuvels van Umbrië en Toscane, met een schitterend uitzicht op het meer. Hoewel Umbrië een populaire bestemming is voor toeristen, wordt het zeker niet zo druk bezocht als andere Italiaanse regio’s. Umbrië is de enige regio die niet direct grenst aan de kust en is dus als het ware een beetje opgesloten in het land. Dit betekent daarom ook iets minder toerisme en meer ruimte voor authenticiteit.

Kamperen aan het meer van Trasimeno

Rondom Lago Trasimeno liggen een aantal campings waaronder Camping Badiaccia. Deze familiecamping ligt direct aan de oever van het meer. Het is bij uitstek de ideale plek voor mensen die houden van een vakantie waarin zon, strand maar ook culturele bezienswaardigheden en eten en drinken centraal staan. Want als je naar Umbrië op vakantie gaat is het meer dan de moeite waard om de omgeving te leren kennen en te proeven!

Badiaccia Camping Village

Italië Umbrië Badiaccia

Via Pratovecchio, 1 – c.a. Badiaccia

0039 075 9659097
Duits, Engels, Frans, Italiaans
april - september
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.