Verblijf in rust op het Italiaanse platteland bij B&B Agricamp Picobello. De kleine camping is ideaal voor rustzoekers en buitenactiviteiten!

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 15
Huuraccommodaties: 5
Kampeerterrein: 7,1 ha
Hoogte: 345 m

Agricamp Picobello

Agricamp Picobello is de eerste kleine camping in het zuiden van Le Marche, een voormalige wijnboerderij gelegen op een rustige plek in de heuvels, vlakbij Nationaal Park Monti Sibillini en op een half uurtje rijden van zee. Uitermate geschikt voor de rustzoekers, natuur en/of cultuurliefhebbers en de sportievelingen onder u. De camping is ruim opgezet, de 15 tentplaatsen hebben een gemiddelde van 200 m² per plaats. Het sanitair gebouw is ruim en schoon en bestaat uit 6 douches, 8 wc’s, een oplaadpunt en een spoelkeuken met koelkasten waar u gratis gebruik van kunt maken. Ook is er een hangmattenhuis voor de relax periode’s, een buitendouche met koud water en een tafeltennis-huis, U kampeert op gras, de camping is alleen geschikt voor tenten en volledig autovrij.

Vakantie in Le Marche

De directe omgeving van Agricamp Picobello in Italië bestaat uit landbouwgronden waarop druiven, fruit en olijven worden geteeld. Het heuvelachtige landschap gaat in het westen al gauw over naar de hoge bergen van de Apennijnen waar u prachtige wandeltochten kunt maken terwijl in het oosten de Adriatische Zee niet ver weg is. Op de heuveltopjes liggen eeuwenoude dorpjes waar het leven rustig door kabbelt en niemand haast lijkt te hebben. Cultuur en natuur zijn er in overvloed! Steden als Fermo en Ascoli Piceno en zijn niet ver weg en Erna informeert u graag over de mogelijkheden en de bezienswaardigheden.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €26 €29 €29 Per dag
Extra persoon €8,50 €9,50 €9,50 per dag
Kind 0-12 jaar €4,50 €4,50 €4,50 per dag
Ingerichte tent 2 personen €45 €60 €60 per dag
Eco Shell 4 personen €55 €70 €70 per dag
Woonwagen 2 personen €55 €70 €70 per dag
Bed & Breakfast €65 €75 €75 per dag
  • Kampeerplaatsen o.b.v. 2 personen met auto en tent.
  • Prijzen exclusief € 1,00 per persoon per nacht toeristenbelasting (vanaf leeftijd 5 jaar).
  • Huisdieren niet toegestaan.

Agricamp Picobello

Italië Marche Fermo Montelparo

Contrada Cortaglie 24
63853 Montelparo, Italië

+39 (0)7 34 78 90 12
Duits, Engels, Italiaans, Nederlands
begin april - begin oktober
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.