Algemene gegevens

Staanplaatsen: 7
Huuraccommodaties: 5
Kampeerterrein: 1,5 ha
Hoogte: 165 m

Camping Suasa: de geheime tuin van De Marken

Verscholen achter een klein bos ligt Camping Suasa: de geheime tuin van De Marken. We hebben de woning en het land voor de charme camping gekocht begin januari 2019. Op 21 juli 2019 is deze kleinschalige boerencamping in Italië geopend met 2 ingerichte safaritenten, 3 Bell tenten en 7 ruime kampeerplekken. Het is een idyllische plek om lekker tot rust te komen en waar kinderen heerlijk kunnen spelen, zwemmen, klauteren en ravotten. We werken het liefst met natuurlijke materialen. Bakken wekelijks samen met onze gasten de lekkerste pizza’s in onze eigen houtoven. ‘On the spot’ organiseren we in de vroege ochtend yoga, natuurspeurtocht voor kids en een buiten bios voor het hele gezin.

Altijd welkom om te spelen op Camping Suasa!

De charme camping in Italië grenst aan het dorpje Castelleone di Suasa in de provincie Ancona. In het dorp is een bakker, een slager, een huishoudwinkel, een paar koffiebarretjes en een supermarkt. Kenmerkend voor deze omgeving van Marche is het heuvelachtige landschap en historische stadjes die al op 10 minuten rijden van de charme camping liggen met heerlijke restaurantjes en kastelen. Camping Suasa ligt tussen de Adriatische zee (ca. 25 minuten rijden) en de bergen van de Apennijnen meer landinwaarts. De zandstranden zijn zeer geschikt voor kinderen omdat de zee lange tijd ondiep is. Kom naar Camping Suasa en ontdek al het moois dat De Marken te bieden heeft.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €24 €32 per dag
Extra persoon €6 €6 per dag
Kind t/m 2 jaar €0,00 €0,00 per dag
Bell-tent 2 personen €279 €479 per week
Safaritent 4 personen €449 €999 per week

Prijs is op basis van 2 personen vanaf 3 jaar, 1 auto en 1 tent. Voor een kleine bijzettent worden geen extra kosten in rekening gebracht. Extra persoon vanaf 3 jr €6 per nacht. Kinderen t/m 2 jr. gratis.

Camping Suasa

Italië Marche Ancona Castelleone di Suasa

Contrada Santa Lucia 13, Castelleone di Suasa 60010 Ancona

+31642728888
Duits, Engels, Italiaans, Nederlands
half juli tot eind september
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

1 Beoordeling

Schrijf een recensie
  1. Geweldige kleine agriglamping

    Geweldige kleine agriglamping op een unieke locatie. Heerlijk rustig en daarom heel fijn met kinderen.

Voeg beoordeling toe

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.