Camping La Sensazione delle Marche is een rustieke camping gelegen in het nog mooie rustige le Marche.

Benieuwd naar de prijzen?

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 12
Huuraccommodaties: 3
Kampeerterrein: 5,5 ha
Hoogte: 280 m

Camping la Sensazione delle Marche

Camping la Sensazione delle Marche in Arcevia is een prachtige agriturismo in Ancona in het veelzijdige vakantieland Italië. Deze agriturismo heeft 12 campingplekken, een safaritent en een De Waard Albatros-tent voor de verhuur en een appartement. De camping is geschikt voor tenten, vouwwagens en middelgrote caravans. Er is een elektriciteitsvoorziening van 4 ampère. Het terrein biedt grote plekken met zowel zon als schaduw. Er is ook nog een gedeelte in het naastgelegen bosgebied met zeer veel schaduw. In dit gedeelte kunt u kamperen naast het lavendelveld. Hier is geen elektriciteit. De lavendel wordt rond half juli geoogst, en er bestaat de mogelijkheid daaraan mee te helpen. Een leuke activiteit voor jong en oud! Er wordt een pizza-avond georganiseerd met pizza’s uit de houtsteenoven. De kleine winkel biedt voldoende producten voor een maaltijd en andere benodigdheden. Tussen 16:00 – 18:00 uur is er gratis Wifi op het terras. De camping is gelegen in een agrarisch gebied en de dichtst bijzijnde plaats, Pergola, ligt op 6 km. Daar zijn voldoende winkels/supermarkten. Bij voldoende belangstelling is een oude zwavelmijn in de buurt is te bezoeken. De rondleiding wordt verzorgd door een Nederlandse gids.

Rustiek kamperen in Manche

De camping ligt in een agrarisch gebied, le Marche (de Marken) waar rust de boventoon voert. De Adriatische zee is op 35 km afstand met o.a. de badplaatsen Senigallia en Marotta, en landinwaarts liggen de bergen op zo’n half uurtje rijden. Mooie idyllische dorpjes liggen in de omtrek waar het toerisme nog niet heeft toegeslagen. Dit zijn: Mondavio, Arcevia, Pergola, Urbino en Sassoferrato. Ook kan men altijd terecht in leuke restaurantjes in de omgeving. De heerlijke Italiaanse eetcultuur kan men hier ervaren. Veelal erg goed en niet duur. Ook een bezoek aan de grotten van Frasassi zijn de moeite waard. Onze camping is ook per vliegtuig te bereiken via luchthaven Ancona.

We hebben een aantal opties voor Camping la Sensazione delle Marche voor je op een rijtje gezet:

Camping la Sensazione delle Marche

Italië Marche Ancona

Frazione Caudino 54, 60011 Arcevia

0039 0731 026 182
april - september
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.