Algemene gegevens

Staanplaatsen: 280
Huuraccommodaties: 369

Landal Coldenhove

Landal Coldenhove op de Veluwe is een gezellige familiecamping met een heerlijk indoor zwembad met glijbaan en peuterbad. Ook vind je er veel speeltoestellen en zijn er allerlei sportvelden, waar de kinderen zich uitstekend zullen vermaken. Op de camping vind je daarnaast ook een indoor speelparadijs en er worden in de zomer veel leuke evenementen georganiseerd zoals een uitgebreid animatieprogramma voor kinderen. Er is een restaurant, snackbar en winkel waar je een lekker hapje kunt eten en wat kunt drinken. De camping heeft staanplaatsen te huur.

Midden in het bos op de Veluwe

In de dennen- en loofbossen van Landal Coldenhove zie je volop eekhoorns, konijnen en wild. Wist u dat een eekhoorn naast een hoofdnest soms nog wel vijf andere nesten heeft? En z’n pluimstaart als parachute gebruikt bij het landen? Eerbeek is natuur-in-overvloed en u zit zó in Burgers’ Zoo in Arnhem of in de schaapskooi van Loenen. En als uw kids genoeg hebben van het eekhoorntjes spotten, kunnen ze al hun klim- en klauter-kunsten kwijt in het indoorspeelparadijs.

Geniet van natuur

Camping Landal Coldenhove ligt in het bos, omringd door dennen- en loofbomen. Hier zit u midden in de natuur. Wie weet ziet u een konijn of eekhoorn langs uw tent lopen!

We hebben de beste aanbieders voor Landal Coldenhove voor je op een rij gezet:

Landal Coldenhove

Nederland Gelderland Brummen

Boshoffweg 6, 6961 LD Eerbeek

(0031) 0313-659 101
Duits, Engels, Nederlands
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.