De kleine camping Yn'e Lijte (In de Luwte) is de ideale uitvalbasis om Grou en Friesland te ontdekken. Camperaars, duurzaam, watersporten en kleinschalig.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 35
Huuraccommodaties: 20
Kampeerterrein: 2,5 ha

Rustige watersportcamping in Friesland

Camping Yn’e Lijte is rustige, ruime en zeer groene locatie in het hart van Friesland. De kleine camping in Friesland heeft een perfecte ligging voor watersporters en vissers, maar ook voor fietsers is de centrale ligging midden in de bekende potjes route, de 8 van Grou, erg aantrekkelijk. Yn’e Lijte (In de Luwte) is de ideale uitvalbasis om Friesland te ontdekken!

Grou heeft veel te bieden

De rustige camping is gelegen op een eiland gelegen aan het Pikmeer bij Grou. Leer hier met het hele gezin zeilen in de valk van Merel of laat de kids ophalen met de sloep van zeilkamp Pean. De stroom komt van ons eigen zonnedak en bieden wij gratis aan, (maar wees wel bewust)!

​Welkom in Grou, welkom op Yn’e Lijte!

Natuurlijk, Watersport, met een grote hoofdletter. Daar draait het in Friesland om en ja, daar draait het ook heel erg om in en rondom Grou. Zeilen, je CWO halen, lekker sloep varen met een roseetje, dat is watersport bij ons. En daarnaast wint ook SUPpen, surfen, kanoën en roeien aan populariteit in onze provincie. Een zomer in Friesland geeft je heel veel energie!

Friesland is meer dan Watersport

Maar natuurlijk, in Nederland regent het nogal eens. En wat doe je dan? Kijk snel op onze website voor onze tips en aanbevelingen, want geloof ons, Friesland is meer dan Watersport….

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €18 €18 €20 per dag
Camperplaats €12 €12 €17 per dag
Travellodge 2 pers. €150 €150 €200 per week
Campinglodge 4 pers. €250 €250 €300 per week
Safaritent 5 pers. €199 €199 €399 per week
Chalet 4 pers. €240 €375 €610 per week

Wilt u Waterpark Yn'e Lijte boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens, of via de website van de camping.

Reiscompany Campingfrankrijk.eu stuurt uw informatieaanvraag door naar de camping. Let op; u verstuurt een informatieaanvraag. U kunt niet direct reserveren middels dit formulier. U krijgt rechtstreeks contact met de camping en Reiscompany Campingfrankrijk.eu kan geen invloed uitoefenen op het verloop daarvan.

Waterpark Yn’e Lijte

Nederland Friesland Grou

Waterpark Yn’e Lijte, Yn’e Lijte 1, 9001 ZR Grou

+31566621487
Duits, Engels, Nederlands
begin april - half oktober
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Voeg beoordeling toe

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.