Camping Huttopia Vallouise ligt op een hoogte van 1200 meter in het dorp Vallouise met adembenemend uitzicht op de bergen van de Hautes-Alpes.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 120
Huuraccommodaties: 40
Kampeerterrein: 6 ha
Hoogte: 1150 m

Camping Huttopia Vallouise

Camping Huttopia Vallouise ligt op een hoogte van 1200 meter in het dorp Vallouise met adembenemend uitzicht op de bergen van de Hautes-Alpes. De Camping Huttopia Vallouise is een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de Hautes-Alpes, een van de zonnigste regio’s van Frankrijk. Aan het einde van de dag kunt u met het gezin gebruik maken van het verwarmde zwembad. Dit is de ultieme camping voor liefhebbers van bergen, natuur en avontuur. Geniet van de schoonheid van de omgeving vanuit uw tent of chalet, luister naar het geluid van de bergstromen nabij camping Huttopia Vallouise en beleef volop avonturen tijdens een verblijf midden in de natuur. Verblijf op camping Huttopia Vallouise in een Toile & Bois-tent of in een chalet: op knusse wijze genieten van de natuur en de frisse berglucht. U kunt uw tent, caravan of camper plaatsen op een van de ruimte staanplaatsen op de camping. De camping beschikt over een verwarmd zwembad, terras, recreatieruimte en snackkraam. Ontdek het natuurpark Parc National des Écrins. Geniet van een ongerepte, ruige, natuurlijke omgeving tussen unieke gletsjers en bergen. Het natuurpark kent een rijke, uitzonderlijke en diverse fauna en flora. Bewonder de contrasten tussen de mediterrane zonovergoten hellingen van de Vignettes en de Barre des Ecrins, tussen de spectaculaire blauwe distel en de bescheiden rotsjasmijn, de grootoorvleermuis en de steenarend.

We hebben een aantal opties voor Camping Huttopia Vallouise voor je op een rijtje gezet:

Camping Huttopia Vallouise

Frankrijk Provence Hautes-Alpes Vallouise

Les Chambonnettes, 05290 Vallouise

+31 (0)85 040 11 40
Duits, Engels, Frans, Nederlands
half mei - begin oktober
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.